Wall-e

True love! Det var verkligen en av dom gulligaste filmerna på länge. Wall-e, haha han är verkligen hur söt som helst. Lite dum-gullig charmknutte. Ni som inte sett filmen måste verkligen se den! Rekomenderas verkligen!
När han ska försöka impa eller när han skulle hjälpa henne när det regnade. Fy fan va gulligt. Detta är verkligen en film som man blir glad av! En räddare i nöden! Something we all need!


banankaka

Idag har det verkligen inte hänt någonting utöver det vanliga. Samma saker på jobbet, samma trötta jag och samma tjötiga elever. Imorse försov jag mig och idag är den viktigaste dagen för mig att inte komma försent. Jag börjar klockan sju medans alla andra börjar klockan åtta. Jag ska göra frukost och en massa massa kaffe och även fixa scheman för dom två eleverna som kommer tidigt. Jag vaknade klockan halv sju med panik! Jag har nog aldrig varirt så snabb. Duschade, blåste håret och gjorde iordning mig på 5 MINUTER! Oh yes, det är meningen att ni ska bli impade!

Men nu ska jag och tessan gå bort till ica och handla grädde för att baka banan-kaka och kolla på WALLE. Myspys

man ska ha husvagn..

Nu kom jag på det, min och sannas klubb heter vi-utan-hobby-klubben. För vad kan man egentligen ha som hobby? Är jag bra på någonting? Måste man vara bra på någonting? Alla verkar vara bra på någonting som dom oftast utövar på fritiden, men jag gör ju ingenting på min fritid. Jag kanske tar en promenad lite då och då, är det verkligen min hobby? att gå på promenader? Fy vilken tråkig hobby!

Nu har jag förövrigt pratat med en kille som jobbar på Ullared/Gekås camping. Det är så typiskt att alla stugor är bokade. Det finns verkligen ingenting kvar till oss och våran avslappnings-mys-shoppning helg. Men jag gav inte upp, och då sa han att det fanns husvagnar som man kunde hyra! JA!, gud va mysigt. Det är ju verkligen hur mysigt som helst. Sova i en husvagn en natt, mysa, grilla och bara prata en massa om allt och ingenting. Hur mysigt som helst! Så nu ska jag få med dom andra på detta och våran weekend är bokad! Woho


perfection is nothing!


Igår var jag hemma hos min kärlek Sanna på myskväll. Det var skönt att ventilera och bara mysa. Det blev lantchips och vitlöksdip till filmen 27 dresses.
Under filmens gång började vi fundera lite på den perfekta killen, men kom fram till att den perfekta killen inte är den man vill ha. 
I don´t need perfection! 
Jag och Sanna har förövrigt startat en klubb. Just nu kommer jag faktiskt inte ihåg vad den heter men det måste ha varit någonting bra, haha

Efter att ha ätit frukost och kollat på repriserna med idol(med besvikelse, johan åkte ut!) åkte jag till cafet och tessan för att vara lite snål och åka med hennes som har bilen hem. Skönt. Men jag är ju klantig och glömde min mobilladdare hemma hos sanna så vi åkte dit för att hämta den igen, men det var bara trevligt för då fick jag, tessan och sanna en mysig liten pratstund där vi bland annat bestämde att vi skulle ta en liten tripp till Ullared och campa. Men för att ta två flugor i en smäll ska vi besöka Gekås och även mysa i en liten campingstuga. Myspys.

Annars idag så ska jag enbart ta det lugnt och sova tidigt för imorgon börjar jobbet klockan sju och jag ska dit och göra frukost till två elever. Kul.. Gud vad jag längtar tills jag får vara ledig, även om jobbet är roligt så blir man fruktansvärt trött.

music

Jag tänkte att jag skulle lägga ut en "dagens"-låt. Denna låten är verkligen helmysig!
Listen to it!

If I could be your superman,
I'd fly you to the stars and back again.
'cause everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins.
But I can only write this song,
And tell you that I'm not that strong.
'Cause I'm no superman, I hope you like me as I am..
                                                                                             ~ Joe Brooks

dancedance

Igår var det förfest hemma hos Millrud med middag, mycket mysigt. Sen åkte vi in till stan för att bege oss till Park Lane, Queer night. Eftersom jag varit där förut var det ju ingenting speciellt men Viktor och hans tre kompisar kom dit, haha det var förjäkla roligt.."Emelie, lämna mig inte ensam igen, jag är rädd!".. Men det var en mycket trevlig kväll/ natt (kom hem vid halv sex). Det blev en hel del dans och en hel del tjöt på ludde som vägrade att dansa, den lilla tråkmånsen.
Nu sitter jag här och lägger över några låtar som jag kan ha som ringsignal på mobilen och lite senare ska jag dra mig hem till Sanna, myskväll med onyttigheter som lantchips och dip, MUMS.
Lite bilder sen igår:

Tessan & Carro on the way..
   

Dom snyggaste brillsen!
 

Ja, detta var då det som jag och Carro satt och kollade på medans Viktor och hans kompisar satt som på nålar, haha

lönedag=slösadag

Nu är det ju så att vi ska ut ikväll. Men hela dagen har jkag gått runt och funderat på vad jag ska ha på mig utan något resultat. Så när jag ändå var på allum för att köpa lite grejer sprang jag in på min nya favorit Indiska för att kolla lite. Det blev tillslut iallafall en kjol, finfin!

Och sen så har jag äntligen köpt en ny mobil! Kan det bli bättre. Men en ny mobil var det som verkligen behövdes om man säger så.
Sen så köpte jag ju mina älskade hörlurar. Ett förjäkla bra köp måste jag säga!

Men nu måste jag springa i i duschen och sen ta en macka innan middagen hos millrud(har inte ätit sen halv tolv!!)
Bilder som kommer tas ikväll kommer upp imorgon, wiee


lönedag

Dagen schema:   ¤ Jobba till ca halv 4
   ¤ Förhoppningsvis ska  jag köpa min nya mobil(bli av med min älskvärda 3310) och ett par nya hörlurar
   ¤ Hem och duscha och göra mig iordning
   ¤ Dra till Millrud på kalas och sedan utgång till Park Lane





Det kommer vara en mycket lång dag idag. Men det kommer hända mycket roliga saker. jag ska tillsammans med järngänget gå ut och jag ska äntligen få köpa mina hörlurar som jag så länge har letat efter.

Sen har jag även fått ett exempel på att kärleken inte har några "gränser". Det är en här på jobbet som är 174 cm lång. Hon är tillsammans med en kille som är 157 CM! Det är en big diffrece! Men det är väl gulligt på sitt egna lilla vis..(?)

lyrics

Bara för att jag just nu sitter och övar  på denna låten så blir dagens låt: Sweet home Alabama

~¤~

In Birmingham they love the governor
Now we all did what we could do
Now Watergate does not bother me
Does your conscience bother you?
Tell the truth

Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet Home Alabama
Lord, I'm coming home to you
Here I come Alabama
                                             Lynyrd Skynyrd

outfit

Skjortan kom på imorse och jag begav mig till jobbet. Så här blev outfiten idag:


uttryck

Det bästa med att jobba på torsdagar är att dagen börjar med teater. Det innebär i sin tur att det blir avslappning, högläsning, skön musik och massage. Förjäkla skönt om ni frågar mig. Idag bjöd bamba på potatis och purjolöks soppa(var var potatisen kan jag ju undra?) och pannkakor. Gott, gott! Men nu har jag rast och det finns verkligen ingenting att göra. Nästa lektion börjar klockan tolv och då ska eleverna baka, bra för mig för jag blir slickepott! Mums. Bara det blir någonting gott, hehe.

Igår på teckenspråkskursen övade vi på olika mimiker. Man måste vara uttrycksfull i sitt ansikte när man gör olika tecken. Det var jätte kul och tills nästa vecka ska vi lära oss en massa känslor. Kul, kul!
Jag har även funderat på om jag ska försöka få med mig någon på en tripp bort här ifrån detta tråkiga stället näst nästa helg. Men då kanske jag måste ta ledigt på fredagen och det är verkligen den sämsta veckan att ta ledigt på. Men vi får väl se. Kanske en liten weekend trip till London?

Dammig skjorta

Nu är jag äntligen hemma för att ta det lugnt, en smörgås och sen sängen. Dagen har bestått av långa lektioner, mycket kaffe, långt APT-möte och en snabbis hem för att sedan åka till teckenspråkskursen. Men som tur är så är sådana här dagar bara en gång i veckan!
Just nu sitter jag här och funderar lite över om den oanvända (begagnade) lilla skjortan i min garderob ska få en chans att se dagsljuset imorgon..?! Jag har (förutom dom med volanger när jag var liten) aldrig använt skjorta. Har inte riktigt känt mig bekväm. Men imorgon ska jag allt ge den en chans.
Men nu somnar jag snart så det får bli mer skrivandes imorgon.
Godnatt, sov lugnt!

..

Nu sitter jag här och dricker min andra kopp kaffe för dagen, även kallat gift av kate(en annan lärare). Men det är väl detta man behöver för att hålla ögonlocken på plats.

Nu är frugan förövrigt i landet med alla snygga pojkar för att fixa lite med sin o hennes kompisars lägenhet. Men som tur är kommer hon hem imorgon igen. Men lite trist eftersom hon ska åka igen ca den förste oktober. Men hon kommer ju såklart hem till jul! Skönt.

Nu börjar religionen och jag ska stå framför tavlan! Woho Teacher on the way!


Dreams coming true?

Hittills har min lärarkarriär gått bra. Jag och en annan lärare(i texten kommer hon heta mrs X) har suttit och pratat om en massa resor medans eleverna hade eget arbete. Gud va jag är sugen på att resa nu. Jag och mrs x pratade en massa om Indien och till alla dom ställena på jorden som jag vill besöka. Snälla ge mig tid och pengar till mina drömmar. Jag funderar på om jag ska försöka dra med mig sanna till London över en helg. Någon vecka då jag är ledig på fredagen. Det hade varit förjäkla skönt. Sen till vintern, efter jul då jag är ledig ska jag kanske försöka få med mig någon till Paris, eller kanske Rom?! Sen till sommaren, då blir det förhoppningsvis något slag av backpacking i Indien, och lite tågluffning, om inte så blir det väl iallafall något av det. Jag vill bara resa, utforska kultur och människor. Till hösten kanske man ska passa på att även ta en liten resa upp till huvudstaden för lite secondhand shopping och relaxing. Men kommer vekligen pengarna och tiden räcka till..? Det är alltid det som är frågan. Money, money, money.

Men nu ska lärare Emelie sluta drömma för hon ska förbereda en lektion med nyheter. KUL! Jag hade tänkt att vi skulle kolla på 11 nyheterna men då är det väl klart att tvn inte ska fungera. Skit! Men men, det blir tråkig läsning i tidningen istället.

Ha de gött, tjo

Just a simple and ordinary day

Idag har verkligen varit som vilken annan dag som helst. Snoozar till sju, går upp, duschar och klär på mig, äter frukost, springer till bussen. Kommer till jobbet, springer några ärenden, sitter på en stol och väntar på att någon elev behöver hjälp och sedan är det bamba. Efter bamba blir det ännu några lektioner som jag jäspar mig igenom och drömmer mig bort i hopp om att tiden ska gå så jag kan få kaffe. Sen är dagen slut och man väntar på att allas taxi ska komma, tillslut kommer man hem i hopp om att få vila, men då ska man laga mat och gå ut med hunden.

Welcome in to adulthood!

Men jag gillar det jag jobbar med och det har redan rusat iväg en månads jobb. På fredag kommer förhoppningsvis lönen! I really hope so! Då är det kalas för Millrud som förövrigt fyller år idag, GRATTIS! + utgång.

Just nu längtar jag till min säng, men jag är så nervös för imorgon. Lärare, det är verkligen någontig som jag inte vill vara. Men det blir lite extra betalt så lets do it!

Nu ska jag göra lite varmmjök med honung och två smörgåsar med leverpastej, mums

sunshine

Måste bara börja detta inlägget med att påkeka det UNDERBARA vädert. Solen skiner och himlen är blå. Vad mer kan man begära av en i synnerlighet tråkig tisdag?
Idag på jobbet fyllde Kate år så vi köpte bulle och kaffe. Mysigt. Jag sprang från ena byggnaden till den andra, fram och tillbaka till olika människor för att fixa fram ett Jula kort, eftersom vi skulle senare gå och handla en häftpistol med eleverna. Stressigt. Sista lektionen slutade med larver och bär, usch, riktigt äckligt.
Efter att suttit utanför och väntat på att några av elevernas taxi skulle komma passade vi på att sola lite, förjäkla skönt!

           

Imorgon ska jag dessutom vara lärare. Jag undrar verkligen hur det kommer gå. Jag ska ha religionskunskap och nyhetstolkning eller nåt i en timma.. Och jag som är så himlans oallmänbildad. Men jag får hoppas på det bästa!

Måste även bara lägga in en kommentar om Kristoffer (Tessans pojkvän).. Han är förjäkla söt ska ni veta. Orkar inte skriva det här för man måste se det för att förstå, men ååh så gullig! tihi

The year was 2006

Vad skulle året 2006 vara utan Goo Goo Dolls, The calling, AC/DC, Guns ´n Roses, Hawk Nelson, Red Hot Chili peppers, Oasis och en massa andra sköna band. Nu sitter jag här med alla låtar jag har hittat i min stora musik mapp. Jag ska allt ta mig tiden någon dag och orka lyssna igenom alla. Men det är ju en hel del musik som ligger i denna mappen (1441 filer=83 mappar=58 timmar).

Och när vi ändå är inne på ämnet musik måste jag bara nämna att jag idag även har lärt mig plocket till Sweet home Alabama på gitarren. Som jag har längtat och vilket tur det är att millan går i skolan och har musik!

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything seems like the movies
Yeah you bleed just to know your
alive
                                                  Iris - Goo Goo Dolls

nostalgi

Som i ett tidigare inlägg skrev jag att vi satt in en ny "dator".. så nu är allting nytt och alla bilder ligger på en hård-disk. Jag har inte tittat på dom bilderna eller lyssnat på musiken på hur länge som helst. Men det är som en liten guldgruva. Jag har hittat en massa roliga och trevliga foton. NOSTALGI!

    


   

           



    

Vad vore inte livet utan nostalgi, någonting roligt att se tillbaka på?
Alla dessa minnen, skulle man vara den man är idag utan dom?

..

Tråkig rast. Hur kul är det på en skala att vara själv på en rast? ingen att prata med.. Jag är rastlös till tusen!


Logical

Jag satt och lyssnade igenom alla mina låtar och hittade denna som gjorde att det bara klickade till i mitt lilla huvud. Det är verkligen så här.. man är liten, bekymmersefri och lycklig och sen kommer man in i vardagen och alla bekymmer.. att komma in i verkligheten och vuxenlivet..:

When I was young, it seemed that life was so wonderful,
A miracle, oh it was beautiful, magical.
And all the birds in the trees, well theyd be singing so happily,
Joyfully, playfully watching me.
But then they send me away to teach me how to be sensible,
Logical, responsible, practical.
And they showed me a world where I could be so dependable,
Clinical, intellectual, cynical.

There are times when all the worlds asleep,
The questions run too deep
For such a simple man.
Wont you please, please tell me what weve learned
I know it sounds absurd
But please tell me who I am.

                                                          Supertramp - the logical song

4-ever

Kom just på att jag och frugan hade en mysig filmkväll igår. Vi kollade bland annat på Mästerdetektiven Kalle Blomkvist, röda och vita rosen, mycket spännande. Men vi kollade också på Lilja 4-ever, GUD VA HEMSK. Hur kan man göra så mot människor, så jävla sjukt. Jag blev så jävla arg när jag såg den medans ögonen blev blanka. Usch, jag blir arg bara jag tänker på det...Volodja, den lilla killen, hur söt som helst.
Henrik, är det verkligen så i Ryssland? Grått, trist, smuttsigt, äckliga gubbar..
Usch, nä nu måste jag sluta.. jag börjar blir alldeles sentimental...

hat-kärlek

Satt och tänkte på alla i gamla klassen. Det är faktiskt så att det var/är en slags hatkärlek till alla. Klassen hade inte varit klassen utan alla extremt olika människor. Men sen är det ju klart att man saknar vissa mer, eller iallafall vill träffa mycket snart igen.
Tex Mathias snuffsen snuffis svalle Svalin! Var har du tagit vägen?

BFPD3
(jag är den enda med färgig klänning om man ser det så här, haha )

Men nu är det ju faktiskt så att du äntligen har hört av dig och säger att det är klart att du ska hänga med oss ut på krogen någon gång! Det ska bli förjäkla skoj måste jag säga. Det var på studentfesten vi träffades senast. En liten kram och sedan farväl, tragiskt.
Sen är det ju även så att jag o Sanna har bestämt att en utgång med bordet är ett måste!

 

money-money-money

Är man bra eller är man bra? Tekniska-empan har gjort ännu ett framsteg i sen karriär. En ny-ominstallerad dator, en ny dator i kopplad. Prima skinka. Med lite hjäp av Kristoffer så klart, men vad skulle ett geni göra utan sin assistent?

Nu sitter pensionatet utanför och väntar på mina kramar. Mormor, morfar och farmor är på besök. Trevligt, med tanke på att det kommer att bli äpplepaj på menyn! Mums

Jag har även tänkt på en annan liten sak; Jobb = Pengar. Men vad ska jag göra för mina pengar, förutom att betala hemma och spara?! Jag har faktiskt gjort upp en liten lista:
* ett par nya hörlurar
* ett par nya skor (ett par stövlar, bruna)
* en ny mobil (även om min är väldigt ekonomisk när den stänger av sig efter fem minuter)
* en systemkamera
* en bärbar dator
* en resa
* nya saker till mitt rum

Men allt detta är ju dyrt. Men smart som jag är så har jag lagt upp en smart lista på när jag ska köpa allt. Fiffigt serru.
Först ska jag köpa ett par hörlurar och stövlarna. Nästa månad ska jag kanske köpa en ny mobil. En bärbar dator och en systemkamera kommer jag inte köpa förens till våren. Nu på hösten, till jul och till sommaren hade jag tänkt att resa, men vi får väl se hur det blir. Nya saker till mitt rum kommer bli sen när pappa har tid med att göra iordning på nedervåningen. Alltså bryta upp tak, väggar och golv. Det kommer inte vara klart förens jag flyttar hemmifrån. KUL.

Men nog om pengar och materiella ting, Nu vankas det äpplepaj och kaffe, tjenixen

..

..städdag! Finns det någonting tråkigare? Mitt rum har sett exakt likadant ut i 9 år.. jag vill göra om, skapa ny mysig stämning. Men garderoben blir iallafall lite fylligare och stolen inte lika knökad. Så nu kan man faktiskt sitta i den, trevligt.


Partydödare

Vaknade nu med lite av en sprängande huvudvärk. Men det var mycket roligt ïgår. Det började med att jag och sanna gick runt på olika gator i stan tills vi kom till järntorget. Var finns alla mysiga barer i Göteborg? Efter en liten stund ringde frugan och frågade om hon kunde joina, ofcourse! Men eftersom det regnade lite och beslutångesten steg oss en bit åt huvudet gick vi sedan till hederliga Golden Days för Drinkar på happy hour. Mysigt.
Det var några killar som satt på andra sidan en liten gardin och dom drog i den och var nyfikna på vilka vi var. Då öppnade carro gardninen och sa.."-hur gamla är ni igentligen? Vi är 30, är gifta och har barn!" HAHA, dom lyfte inte på den gardinen mer.
Senare på kvällen när frugan hittat lite annat sällskap gick jag och sanna och ttog oss en svängom på dansgolvet. Det var endast vi som dansade, lite lustigt. Efter en pytteliten stund kommer det fram tre killar med dom coolaste skjortorna jag sett. Haha, det kommer komma en bild på detta under. Dom började dansa bugg med oss och jag vet inte hur mycket jag snurrade igår natt, men det var inte nådigt. Efter en hel del pannkake-snurrar blev jag bjuden på efterfest i gamlestan. "-vi ska lyssna på rinkeby musik och håna din sjal". Eeh okej? Men eftersom jag verkligen inte hade nån tanke på att hänga med dom sa jag nej och med en puss på kinden kallade den ena mig för partydödare. Tragiskt! Sen när Golden Days var på sin stängningsväg kom alla ut med dom snyggaste adidas-träningsoverallerna! Jag hade också velat våga gå ut på krogen med en siden-pyamas-liknande dräkt. Fatta vad skönt det hade varit...!


 


Sandlåde-spöket

Imorse missade jag bussen, även om jag hade mycket tid på mig. Men som tur var så stod min vita springare hemma..(vita-skodan).

Vid lunch idag när jag var på väg på rast kommer det fram två elever på den "vanliga" skolan och frågar om jag jobbar på särgymnasiet. Efter att ha svarat ja fick jag reda på att en av våra elever satt ute i en grön sand-låda, hon lyfte på locket och skrämde eleverna. Jag gick dit i hast och hittade som sagt en av eleverna i den gröna sand-lådan ute på gården. Jag kunde verkligen inte låta bli att skratta åt henne där hon låg ihopkurad i en blöt grushög i botten av lådan med ett flin i ansiktet. haha, men även om detta är en sådan sak som vanligtvis inte brukar hända så förvånade det mig verkligen inte att just hon satt i sand-lådan..

Ett samtal med frugan på rasten, med glädje fick jag reda på att hon ska komma hem en gång i månaden och att jag gärna fick komma och hälsa på henne i vårat grannland Norge!

Ikväll ska jag och Sanna på Bar-runda. Kulkul, förmodligen kommer vi hitta ett riktigt mysigt ställe som man känner att man vill komma tillbaka till. men finns det verkligen ett sådant ställe i Göteborg?

vinter

Eftersom det har börjat bli kyligt ute nu så hittade jag den mysigaste och perfekta koftan som jag bara var tvungen att köpa. Det var meningen att jag skulle köpa ett par skor men det blev denna istället, även om min skonarkomani var stark! Men jag ska fundera vidare på dom...



      (min är i en liten större storlek.. ville inte ha den för tajt!)

Working

Nu sitter jag här och väntar på att ännu en lektion ska börja. Jag har precis pratat med sanna i tjugo minuter på min rast, mycket trevligt. Även kaffet har slinkit ner så att man kanske blir lite piggare till resten av dagen.

Igår var jag på min första teckenspråks-lektion. Våran lärare heter Daniel och då tänker jag iallafall på en person som är max 35 år gammal. Men våran lärare är ca 60 och döv.. spännande. Men han verkar vara riktigt duktig och jag har redan lärt mig lite olika stöd tecken. Tills nästa vecka ska vi lära oss hela alfabetet. Det jobbiga är inte att förstå utan att komma ihåg vad allting är.. men jag har lärt mig alfabetet , men jag kan aldrig komma ihåg vad h är.. jag vet även hur man säger; mamma, pappa, flicka, pojke, träna, tänka, prata, okej, idag, kaffe, ost, smör, datum, passar, vilket, olika, samma, sluta, sköldpadda(eleverna på jobbet lärde mig det när dom visste att jag skulle gå på kurs), gris, fotboll och lite till. Det är inte mycket med en bra start! Förhoppningsvis kan jag kommunicera lite mer döva när kursen är klar.

Nu har frugan och hennes kompisar fått en lägenhet i oslo. Både roligt och ledsamt. Ca den 1 oktober ska dom flytta upp dit. Men hur blir det med julen? Ingen jul-mys-dag med mig o tessan? Inga pepparkakor formade och glaserade som snoppar..Men Frugan, då ska jag baka och skicka med posten en liten pepparkaka till dig!

Nu börjar lektionen som jag själv ska starta! Empan har blivit lite lärare! hehe

..

..dom ringde från kommunen för en stund sedan. Nu är datumet bokat för en träff med min kontaktperson, wiee
Jag är faktiskt lite nervös..tänkt om han inte gillar mig?

Hon frågade även om jag kunde tänka mig att ha många samtidigt..? eeh.. nja.. har ingen ork eller tid.. Det är kanske bra att börja med en och se hur det går. Men är man populär så är man! Haha, nej skämt o sido..

Men nu känns det iallafall som att allt har kommit igång. - no more waiting!

Teckenspråk

I ungefär 5 år nu har jag velat läsa teckenspråk och äntligen ska jag börja! Imorgon ska jag och jessica gå på första passet, spännande. Eftersom det är många av eleverna på jobbet som använder sig av stödtecken så kommer det nog bli lättare att förstå.
Idag på jobbet fick jag ett sms från Jessika(chefen på cafet) om att vi ska ha en "personal-fest", kul kul. Alla som jobbar på cafet är förjäkla sköna så det kommer bli toppen. Efter middag och tjöt ska vi bowla, jag tycker verkligen synd om alla andra eftersom jag övar på jobbet varje måndag! Hehe

På fredag ska jag och sanna ha en bar-runda. Vi får inte besöka något ställe vi varit på, enbart nya ställen! Det ska bli riktigt roligt, en chans att utförska göteborg.

Om man nu vill utförska sitt liv och hitta sig själv, är det bästa sättet då att flytta? Jag har funderat på om det kanske är det som fattas, jag ska kanske ta chansen att flytta? Bort här ifrån tryggheten!?


Whats up

Vad händer just nu? sen fyra dagar tillbaka har jag gjort saker hela tiden. I torsdags jobbade jag till 3 och sen raka vägen in till stan för att träffa min underbara sanna(shopping, middag på resturang och sticky för att lyssna på Rickard och hans band). Sen på fredagen jobbade jag till 3 sen direkt hem för att hämta väskan och sen åka till landet (blev dock en skön slapp kväll med mormor och morfar). På lördagen gick jag upp vid åtta för att duscha och sedan åka med mamma, mormor och morfar till Röttle och träffa morfars släkt på någon släkt-återträff. Kul? Jag fick ju iallafall mina polkagrisar! Sen på söndagen fixade vi iordning altanen och jag var inne och hälsade på våra nya grannar fåren i deras hage för att hämta sten. Sen bar det av hem för att sova tidigt, för idag började jag klockan sju. Min första morgonpass ensam. Det började mycket bra kan jag ju säga. Kommer in i vårat personal rum och upptäcker att det varit inbrott! WHAT? Chockad som jag blev gick jag till närmaste person som var städaren. Han såg förvånadsvärt lugn ut när ahn kollade in i rummet. Medans jag gick runt i glassplitter och letade efter min jobbtelefon (som förövrigt var stulen!) kom jag på att en av eleverna skulle komma vilken sekund som helst och jag måste göra frukost!! Panik. Men jag klarade det prima, med lite tur att eleven kom sent! Puuh.






After work

Idag har jag varit så himla trött på jobbet. Jag har gått runt och gäspat hela tiden. Men vid lunchen vaknade jag kvickt till när jag fick reda på att idol-anna.. hon som sjöng "ring ring" för två år sedan, jag har tydligen träffat henne! Vilken grej.. inte varje dag man träffar en "kändis".
Jag glömde min mobil hemma idag, kändes inge vidare, jag var helt frånkopplad från min omvärld. Vilken liten mobil-beroende-nörd jag är. Men ska jag vara ärlig så är min mobil viktig! När jag kom hem upptäckte jag att sanna hade skrivit, hon är ÄNTLIGEN på väg hem. Har saknat henne såååå mycket!
Frugan (carro) har förövrgt åkt till Barcelona där det tydligen är 30 GRADER! I don´t wanna know. Jag får nöja mig med att sitta och blunda under sänglampan med en värmekudde, improviserad värmebölja. Men det ger ju inte bränna. Men även om jag vil resa till solen så räcker inte tiden till. Jag har ju som sagt heltids jobb nu och jobbar varje vecka fram till jul. Vilken höjdare, men det är SÅ kul. Jag har verkligen roligt varje dag. Idag var jag föresten med på mitt första möte! Inge vidare spännande men jag fick reda på att jag (och alla andra elevassistenter) ska vara med på föräldramötet nu på onsdag. Okej? Men som tur är så behöver jag bara sitta i bakgrunden och dricka kaffe, inte så pjåkigt. Sen kom det upp en punkt som var mycket intressant. After Work! Jag och alla andra som jobbar på gym.sär. ska på after work. Hehe, ska bli roligt. Peo sa att det alltid är så att det yngsta eller den som är nyast anställd ska bjuda alla andra på allt. Eftersom jag är båda kommer det bli en Dyr kväll för min del, men är det inte männen som ska bjuda oss? vi får väl se.



Magen kurrar, maten väntar på bordet.. Adios

Just another day passing by..

En dag som ser ut som precis alla andra. kul? nej.. Jag vill hitta på någonting nytt. Till jul kanske en resa till Paris, rom eller venedig? jag vill bort, bara mysa utan att tankarna ska sväva iväg till vardagen med jobb och trötthet.

Men nu är kvällen till ända och sängen lockar. Kudden ropar mitt namn så mer skrivet blir det inte idag..
Have a nice evening

Äpple-päpple-piron-paron!

Eftersom jag och Carro ska kolla på film och jag inte har någonting att göra tills dess så tänkte jag baka lite paj till filmen.. Och vad passar då inte bättre än äpplen från ens egna trädgård?! mums


Räkor blandat med skönsång

Här kommer lite bilder sen kräftskivan igår. Eftersom det hade regnat mycket under dagen hade Karro och Anna dukat långbort i garaget. Men det var jätte mysigt.


Dagens outfit



Det blev en hel del snapps-visor.. men var var snappsen?



Räkor, sånna man äter...




Idag ska jag och Carrobarro titta på film och mysa, ska bli skönt att slappa dagen innan jobbet.
Och från och med idag är det bara fyra dagar kvar tills sanna kommer hem.. wiee
Heldagen kommer att gå ut på: Shopping, resturang-ätande och sedan till Sticky för att kolla när Rickard och hans band Kruthusgatan spelar. Kulkul!

the joker

Dagens mysiga låt:

Steve miller band - the joker



Sitter här och funderar på ett varmt fotbad till min förkylning och en bra film för min utarbetade kropp. Ikväll blir det kräftskiva hos karro aka the afterwork friend. Imorgon ska jag kanske kanske kanske jobba på cafet. MEN jag vill inte det. Måste tjata lite till på tessan. Jag måste verkligen få vila, och sen är det inte speciellt roligt att få en stor restskatt bara för att hon inte orkade ta mina jobbdagar på cafet (hon har ju inget annat jobb, så varför inte?).. Men vi får väl se..

räkor och kärlek

Äntligen är det helg. Jag ska äntligen få vila min arma kropp. Efter en dag med både gymnastik och dans är iallafall dagens träning gjord, om inte veckans. Nu ser jag fram emot en helg med mycket vila. Imorgon ska jag på kräftskiva hos afterwork Karro. Jag tyckte att det skulle bli kul men när jag pratade med pappa fick jag reda på att ett kilogram räkor nu kostar 200 KRONOR!!  Dyrt om du frågar mig. Men men man får väl ta och kosta på sig lite räkor och aoli..

Idag när jag skulle gå från jobbet var det två elever som var så himla gulliga.. han gav henne en puss på kinden.. Kärlek!!
Men jag vill också ha kärlek. Alla har pojkvän/flickvän. Idag på en lektion kom vi helt apprå på ingenting in på temat partners i vårat samtal, även om eleverna var flitiga med sina bilder. Men då var det en tjej som frågade mig så här..-"skulle inte du vilja ha någon?".. Klart jag vill, jag vill också ha någon att mysa med, men jag tänker inte gå runt och leta efter en mys-partner. Vilja och vilja, men måste jag leta och vara desperat? Är jag desperat?
När jag var uppe i stockholm på pride-festivalen hittade jag en jätte mysig skylt. Den passar in på dagen kärleksbekymmer..



vinterklädsel

Idag efter jobbet när jag skulle följa en elev till taxin mötte jag millrud utanför. Mycket trevligt. Eftersom hon också skulle sluta för dagen och åka till allum för att leta present till nicke så beslöt jag mig för att hänga med. Vi strosade runt i olika affärer för att hitta någonting roligt tills vi tillsist kom till indiska. Jag har hittat en så himlans fin klänning. Väldigt nöjd! Men vänta bara tills ni får höra helheten som jag har tänkt ut. Den låter så här: Klänning, leggins, raggsockar, kofta och en stor sjal (till vintern). Låter det inte helmysigt? Jag längtar lite tills vintern nu bara för att jag ska kunna använda min nya fina klänning. Eller så blir det klänning, leggins, kofta och stor halsduk nu innan, såblir raggsockarna en lite exta piffig vinter accessoar. Clever!


Kakor och radio

Nu har jag jobbat hela dagen på cafet. Tessan lyckades idag att göra ett litet fluffigt hjärta, helt omedvetande om det. Jag stod och kollade in dom goda pajerna och andra småkakor medans jag kände hur trött jag var redan vid tolv, då hade jag bara jobbat i två timmar. Vid fyra var dagen äntligen slut och vi fick sätta oss i bilen och åka hem. Väl hemma la jag mig på mattan med märta och somnade. Då är man verkligen trött. Jag har även varit ute och promenerat i två timmar med Carro, tessan och Märta. Det var förvånandsvärt skönt, även om musklerna inte riktigt var på topp.
 

    


Imorse när jag skulle sätta på min älskade kanal lugna favoriter på radion vaknade jag istället till ett jädrans brölande.. Då har dom bytt bandit rock-kanalen från 106.3 till 104.8 istället.. Hur kan dom?! var har mina lugna favoriter tagit vägen? Jag har verkligen inget emot den kanalen eftersom det visade sig att dom faktiskt spelade bra musik där men jag vill ändå ha tillbaka mina lugna favoriter..



 ´

jobb

Nu sitter jag här o väntar på att toan ska bli ledig så jag kan göra mig iordning för att sedan åka till cafe-jobbet med tessan. Blä.. Stress, stress. När jag jobbar på cafet blir jag så himla stressad. Inte den stressen som är nere på skolan utan en mer jobbig stress. Man måste hinna göra mat, plocka disk, diska och samtidigt hjälpa alla kunder.. ORKA! Sen är det ju så att jag förmodligen kommer att bli den som får stå i disken hela dagen.. Vet inte varför men det brukar alltid bli så. Boring.. Men imorgon ska jag tillbaka till Porthälla så det kommer bli roligt!
Idag är det föresten bara 8 dagar kvar tills sanna kommer hem, woho. Längtar efter våran heldag. Men saken är ju den att jag jobbar till ca tre så det kommer ju inte bli en Hel heldag.. men det kommer bli mysigt iallafall.


RSS 2.0