Spring is here to stay

Igår var det sol och mina värkänslor sprutade hejvilt. Jag träffade iallafall sanna inne i stan. Det blev en del snabb shopping, även om det blev ganska mycket. Sen fikade vi på franks och sen gick vi till Bergakungen för att se Mammut. En film värd att se!
Idag sken solen och jag hade energi för tusen, så jag och min plutt åkte in till stan. Idag blev det inget shoppande för min del men tilda köpte en del. Men nu ska jag prata med pappa och sen åka med sanna hem till Jessica och gabriel för att äta mat och titta på melodifestivalen. So long


Gårdagens shopping


todays outfit

solen sken på mina små vårskor

Det var lite kallt men vårkänslan var ändå här

En ny våjacka från mig och en massa annat som hon handlade

break time

Nu på min rast har jag hunnit boka biobiljetter till Mammut, ringt och beställt klippning för min lugg (den är inte riktigt som den borde!) och så har jag hunnit smita in på en av mina favorit-lektioner, där jag brukade vara elevassistent, för att prata och sno lite kladdkaka. Mums. Dom skulle göra så roliga saker nu, jag är riktigt avis. Men nu är min rast slut, ska öva cirkus med några av eleverna. so long..


Lagom lång

Resturang-tradition

Direkt efter jobbet gick jag till allum för att möte upp Angelica och Veronica. Tog en sväng förbi H&M för att köpa en jacka som jag lagt undan. Mycket trevligt, lönen kom ju dessutom idag! Sen tog vi bussen till Järntorget, dags för ett litet resturang besök. Vi gick runt och letade och letade, tillsut var vi så hungriga att vi gick in på en Thai-resturang som vi passerade i början. Där blev det kyckling, jordnötssås, ris, nudlar gryta.. Det var UTSÖKT! Så jag, Angelica och Veronica har nu bestämmt att varje månad när lönen har kommit ska vi gå ut och äta på resturang. Vi får inte gå på samma två ggr, utforska stadens resturanger. Mums! Men sen blev vi trötta och begav oss hemmåt. Veronica åkte samma buss som mig men vi höll verkligen på att somna i slutet. Så nu ska jag sova, ska ju faktiskt jobba imon med. Och sen imon kväll ska jag med min kärlek sanna på bio, woho. Natti Natti


the new jacket

Kanske ska man börja plugga lite igen?

Lunds universitetSitter här nu i ett av klassrummen och lyssnar på "stockholm i mitt hjärta" och tittar lite på kurser på Lunds universitet. Kanske ska ta och läsa lite psykologi eller sociologi. Som Sanna skrev förut, tänk oss och alla skåningar? Det hade varit så sjukt kul. Jag hade verkligen inte ångrat det men vi får väl se.. snart ska vi gå och köpa semlor, tjoho

Plans for the future

Jag är så sjukt trött idag. Började sju imorse på jobbet, släpa mig själv fram till dörren. På jobbet flöt allting på. Tittade på Törnrosa med eleverna, mysigt. Men en slitsam dag lämnar sina märken. Jag har en stort rött märke på innelåret, tackvare en viss barnslig person som inte kunde sluta kasta banybollar.
Efter jobbet stressade jag hem, slänge i mig en macka och tog bilen för att åka på möte med kommunen. Men det visade sig inte bli något möte.. Det kunde inte bli sämre. Men hem för att äta mat.
Nu har jag suttit och pratat med sanna i telefon i en timma. Det känns så mycket bättre nu. Vi har tex planerat våran Lundresa nu. Inte denna men nästa helg beger vi oss till Lund för att sova på tåg-vandrarhem, besöka Lunds universitet, äta god mat på resturang och utforska staden. Ska bli så himla mysigt. Jag och min kära på tu man hand. Alltid lika trevligt. Sen ska vi på Tingsek den 21 mars, har inte sett honom live, så det ska bli kul. Sen på fredag ska vi på bio för att brya fika mönstret. Myspys..
Men nu måste jag ta mig en macka, ska kanske sätta på lite disney till detta. Sen blir det sängen som gäller. Måste bli piggare tills imon. Kan ju inte komma trött till jobbet varje dag....


Puss på dig min underbara

gårdagens bravader i bildform

Igår var det ju Angelicas 20 års fest. Det var skit kul, men jag är för trött för att skriva allt som hände så bilderna får beskriva nattens bravader..


Mustaschen är back in business

Smidigheten själv gör ett försök på twister


En del dans blev det ju självklart

Only the children

Nu sitter jag här och lägger rippar in en massa musik på datorn. Det har ju blivit en del nya skivor på senaste tiden.. Runt 25 stycken, puh! Här är en låt som jag lätt kommer lyssna sönder dom närmaste dagarna. Men ska försöka lyssna på hela skivan! Haha


Only the children - Toto

tears on my cheek

Imorse åkte jag till Lundby sjukhus, sen mötte jag upp Farmor. Vi fika, det var jätte mysigt. Sen in till stan, eftersom det var en halvtimma kvar tills min buss skulle gå så tog jag ens sväng till rean på Ur&Penn. Suck, inte bra. Det blev två klockor, en liten som man kan ha med andra armband och en för tjugo kronor som jag tyckte såg så rolig ur (oranget gummi, digital klocka). Men sen bar det av hemmåt, det är verkligen svinkallt ute! Brr! Hela vägen hem funderade jag på om jag verkligen måste köpa någonting till fredag, jamena jag har ju en hel garderob full med kläder.. När jag kom hem bestämde jag mig för att titta på film och äta mackor. Idag blev det P.S I love you. Snyft, jag skulle inte valt den, man bli ju lite smått sentimental! Men när jag sitter där och tittar på filmen och gråter en skvätt kom jag på vad jag kan ha på mig på fredag! Vad det blir får nu se då!
Nu måste jag gå och tvätta mig i ansiktet, jag är svart runt ögonen och har mascara ränder efter tårarna på kinderna.
Jag funderar på om jag ska ringa carro och se om hon är villig att gå en liten sväng, vi får väl se...


Kalasskola

Nu är jobb dagen slut och jag är verkligen trött. Men jag är faktiskt sugen på att träna ikväll. Medelpass på Friskis, skit kul! Idag har vi firat en elev som fyllt år i helgen. Det blev tårta, saft och sång. Tårtan var väldigt god och hela tiden medans jag satt och tog lite mer tårta fick jag höa av Filip att jag tog för mycket. Finns det så får man ju ta, bättre att den tar slut än att slänga. Det har varit en rolig dag på jobbet och den har verkligen passerat fort.
Förut fick jag ett sms från frugan, nu är hon hemma i trygga lilla sävedalen igen! Men dock sjuk! Bara hon inte är sjuk på fredag så blir allt bra. Men nu ska jag springa till bussen, måste ju hem och äta innan träningen. Tjoo!


Två av eleverna har gjort denna tårtan, jag är riktigt imponerad!

tired, oh so tired

Idag orkar jag verkligen inte skriva någonting. Har jobbat hela dagen, jag är så sjukt trött. Så nu blir det kvälls macka och CSI. Innan idag har jag varit hemma en sväng hos mormor och morfar. Alltid lika mysigt. Vi fikade och sedan hjälpte jag mormor med internet. Du är så duktig mormor!!
Men nu ska jag äta, so long


söta

summarize the day

Idag gick jag upp klockan halv tio för att göra mig iordning. Idag skulle jag ju nämnligen åka Gokart med millrud och Adam. In till stan, för att mötas upp. Millrud hade redan varit inne i stan en halvtimma, hur orkar hon!? När vi tagit bussen till Syrhåla och hoppat av (mitt ute i ingenstans!) förstod jag plötsligt att det var ju tre år sedan jag var här. Allt var annorlunda och jag hade verkligen inte en aning om vart vi skulle. Men jag visste att gatan började på B så det blev till att leta. Men vi hittade ju såklart och vi var dom enda som var där, det var vääldigt öde kan jag ju säga. Fyfan va kul det är att köra gokart. Det var svinkallt men o så roligt! Detta ska vi göra om många gånger. Millrud tog hem vinsten, trots att hon aldrig kört förut.. Jag kom stolt på en andra plats! Och Adam blev slagen av två tjejer och kom sist, haha.
Efter detta åkte vi in mot stan men helt plötsligt bestämde vi oss för att hoppa av och hälsa på nicke på hans jobb, så vi flyger av och går in och köper lite godis och pratar med nicke. Sen åkte vi in till stan, lämnade Adam vid tåget och försökte desperat hitta någonting som vi kan ha på oss på fredag. Men icke. Sen kom sanna in och vi vinkade av Millrud för att gå och fika på Franks. Mysigt!


Innan vi körde trodde vi ju såklart att vi båda var vinnare

Den rätta prisordningen

The scarf crew

Angelica ligger hemma och är sjuk när hon, jag och millrud skulle fira alla stjärtans dag. Men jag och millrud fick det väldigt mysigt iallafall. Vi hyrde en dansfilm och köpte pizza. Sen åkte vi hem till mig för att titta på melodifestivalen. Jag tyckte inte att det var några speciellt bra bidrag. Vad hände med låtar som fånga av en stormvind liksom? Men Amy Dimonds låt fastnade lite i huvudet och Måns bakgrundsdansares dans var väldigt rolig. Så den ska vi uppträda med på fredag på angelicas 20 års fest, funny! Millrud hade även bakat en utsökt kladdkaka med ett hjärta och en rumpa på. På bilden ser det mer ut som en fågel som man målade när man var liten men den är vääldigt fin ändå! Vi satt vi datorn en sväng och lyssnade på musik och tittade på en massa roliga bilder. Men även alla stjärtans dag går mot sitt slut. Så nu ska jag snart sova för imorgon ska vi åka gokart, woho!

Snyggis Millrud med hjärt/rump-kakan..

Alla stjärtans dag

Idag är det alla stjärtans dag! ♥
Jag har varit så himla duktig idag. Jag satte på mig städ-hårbandet och städade mitt rum, tv rummet och toaletten, väldigt noga. Jag känner mig så stolt!
Sen blev det fika och vi åt en fin hjärt-tårta dagen till ära, exquisite!


exquisite

Pretty

Equilibrium (Cubic)

oooh, najs najs najs! Jag är lite utav ett matrix fan och ikväll satt vi framför tvn och började titta på en film vid namn Equilibrium (Cubic). Spännande, snygga moves och jag bara föll för den direkt. Alla somnade förutom jag och pappa. Den ska jag defenitivt se igen! Ett filmtips till er som gillar matrix och dess like.



mysmiddag

En kort sammanfattning:
Idag var jobbet seeegt. Kanske för att det är fredag och man vill bara hem. Pappa kom hem idag, han har varit i Kiruna i tre veckor och kört lastbilar.. spännanade. Jag vill verkligen gå på AC/DC den 21 juni på ullevi med honom men dels är biljetterna utsålda och så kommer han och mamma kommer hem samma kväll från kroatien. Snyft. men men. Jag satt och skrev lite med Mathias förut. Han har fått kasta handgranater nu. Jag är faktiskt avis, nu vill jag med göra lumpen.
Vi har ätit en vääldigt god middag, muums! Räkor, ostar, bröd, kex, melon, vindruvor och vin, mmm.
Nu ska jag sätta mig framför tvn och kolla på En långvarig förlovning och äta cips. Imorgon är det alla stjärtans dag, ska sova ut riktigt länge..


Muums

coming back home

Min fru ska snart komma hem till kära sävedalen igen, ingen vill väl missa när angelica fyller tjugo? Men Carro har även sagt att hon ska vara i Norge ännu längre nu. Till efter sommaren. suck, hon kommer bara sakna oss här hemma ännu mer då ju, tihi



Sen måste jag ju bara lägga upp en låt som jag bara blir så taggad av. Det är en sån låt som man verkligen kan göra sig iordning till på morgonen, wiee. Det är verkligen ingen sådan musik jag brukar lyssna på men för att vakna och komma igång är det perfekt!


Katy Perry - Hot'n'cold


Sweet dreams


Sanna, nu får du ta och komma hem!


Nu har jag och mamma kollat på två filmer och haft det väldigt mysigt. Imorgon ska jag jobba (jag orkar verkligen inte!). På lördag ska jag och angelica, eftersom vi båda känner oss väldigt ensamma på alla hjärtans dag, äta en stor familjepizza och känna oss tjocka. För dom som inte kan proppar sig fulla av kärlek får väl proppa sig fulla av annat, I guess. Men nu ska jag sova om jag ska orka jobba imon, suck!
Jag känner mig även som en pensionär som går runt med en alarmklocka runt halsen och elektroner fastklistrade på kroppen. Men nu ska jag koppla av den så jag kan gå coh lägga mig, jag kommer nog ändå inte kunna trycka på "record" knappen när jag sover. Men men, sweet dreams!

what a feeling

Idag började dagen tidigt. Jag körde Tessan till jobbet, stressade hem och sedan åkte jag och mamma till Lundby sjukhus för att få min eventrecorder. Usch, sjukhus är nog det värsta som finns (även om det är bra). Det ä'r så stelt och hemsk stämning. Men sen när det var klart och jag försökt fatta hur apparaten fungerar så köpte vi blommor till Farmor och åkte hem till henne för att fika. Som vanligt hade farmor bakat kakor, mums! Efter en tids fikade åkte vi en ganska lång runda till en massa secondhand affärer. Det är verkligen hur kul som helst! Idag blev det två skivor (varav en LP:n med flashdance alla låtar, unerbart!), en jordglobslampa och en ram. Sen åkte vi även till ÖB där det inhandlades lite behövenheter. Hem till farmor igen för att fika semlor och sedan hem. Efter en hel dags shopping är det alltid lika skönt att komma hem och bara slappa. Jag är snart klar med min halsduk också, kanske kommer upp en bild på den senare. Nu ska jag och mamma kolla på film och äta chips, myspys!

yesterdays adventure

Igår klockan åtta tog jag bussen ner till partille centrum för möta upp Angelica och sedan åka hem till svensson där även nylund och lillebror var. När vi sitter på bussen och inser att vi inte vet vart vi ska av så sa vi till bussgubben att han skulle säga till oss när vi var vid rätt hållplats. Men vad händer inte då.. jo bussgubben kör förbi våran hållplats så vi fick gå i snön med våra så icke-snö-anpassade skor. Typiskt! Men väl hemma hos svensson tog vi oss en liten runttur för att titta på... ingenting.. han hade i stort sätt en säng och ett köksbord. Men det var trevligt för det. Till råga på allt hade han inte ens en vinöppnare.
Så vi sprang över till bergets pappa och fråga om han kunde låna en till oss. Lite pinsamt, men ändå.

Så nu ligger jag och Angelica här i hennes säng och väntar på att vi ska orka åka in till stan för att käka kinamat, mums!


in my pink shoes

Imorse gick jag upp reletivt tidigt för att göra mig iordning och åka in till stan för att möta Sarah och Malin för frukost, väldigt mysigt. På busshållplatsen här hemma började en skum liten gubbe prata med mig. Först om bussen men det slutade med att han berättade att han nu varit hemma hos en som hette marianne och att dom börjat umgås mer och mer nu på senaste. Vääldigt spännande, intresse nivån låg på minus tre! Men väl inne i stan blev det scones och kaffe på Ecpresso house, GOTT!
Vi följde Malin till sitt tåg, kramades och vinkade av. Men nu kom vi till den punkten då jag och Sarah skulle fördriva tre timmar på stan innan hon skulle till jobbet. What to do, what to do..?! Eftersom att Sarah var lite halvt desperat efter internet bestämde vi oss för att tillbringa en timma på centralens internet cafe. Men vi ångrade oss snabbt när det kom fram en snubbe och ville erbjuda oss sin biljett. Snabbt därifrån och in i shopping vimmlet. Trötta som vi var så slutade denna dag på vanilj där jag var tvungen att köpa en negerboll för att komma upp i summan för att kunna handla på mitt kort, Suuurt! Men nu ska jag hjälpa till med maten, so long!



youre a wild one

Nu har jag varit på bio igen.. Det har verkligen blivit en hel del av det på senaste tiden. Men det är verkligen många filmer man vill se nu. Vi gick iallafall på Wild child, en riktig typisk en amerikansk tonårsfilm. en tjej som är annorlunda och som det mot slutet går lite fel för coh en snygg kille så klart. Jag loovar, i denna filmen var han verkligen snygg! Mhm!

Imorgon till och med onsdag är jag ledig. Ska bli så himla skönt. Så imorgon ska jag in till stan och äta frukost med Sarah och Malin. Malin ska nämnligen åka hem till skåneland igen. Sen ska jag och Sarah fördriva lite tid på stan tills hon ska börja jobba vid tre. Sen ska jag hem och bara slappa! Kanske lite fotbad eller nåt i den stilen. På tisdag ska jag nog inte göra så speciellt mycket. Ska ju träna på kvällen, ska bli riktigt skönt. På onsdag ska jag till Lundby sjukhus, var nu det ligger.. sen ska jag sova tidigt för på torsdag ska jag jobba igen. Spännande.
Men nu ska jag ta på mig myskläder och kolla lite på tv.. so long


Kusinparty

Igår åkte jag, Tessan och kristoffer in till stan och satte oss på Sence för att vänta på Sarah och Malin. En drink senare och dom var där. Vi stannade en liten stund och sedan gick vi till Sticky. Nej, det är inte något jätte kul ställe men det var tjugo där igår så det var lte trevligare människor. När vi kom in var det ganska folktomt, det var rätt så tidigt men ändå. Vi satte oss och tog någonting att dricka, men det kliade i benen så vi gick upp längst upp för att dansa lite. Sen får bilder visa hur det gick..


den lilla söta

för vi ska backpacka i asen till vintern, Woho!

dom två ska flytta ifrån mig, snyft

dance dance dance

the no-dancer

guldbagge

Idag gick jag upp när klockan ringde, gick ut med märta och sedan en mysig frukost. Nu har Malin kommit upp hit till Götet så jag åkte in till stan för att träffa henne och Sarah. Det blev även en del shopping även idag, suck. Ett halsband, två par örhängen, en sjal, två par byxor och en t-shirt. herregud, jag måste verkligen sluta köpa så mycket saker hela tiden!
Sen åkte vi hem till Maggan för att sedan åka till tessan på cafet där vi mötte mormor, morfar och mamma. Det blev en väldigt god fika. Jag, Sarah och Malin gick sen in på museumet för att titta lite. Haha, väldigt roligt kan jag lova! Vi provade en massa hattar och testade skolbänkar. Sen åkte vi hem för att vila upp oss. Vi ska ju ut ikväll så vila behöver vi allt!


Dom finfina hattarna

Humle och dumle

Ambitiösa elever

N som i neger

guldbagge-halsband

Kureringsmat

Imorse fick jag reda på att min lillasyster hade 40 graders feber och att det skulle bli jag och tessans om skulle få ta han om henne efter jobbet. Okej, hon är 16 iår men alla vet ju säkert att man bli vääldigt ynklig när man har 40 graders feber. Så efter jobbet gick jag in på apoteket och köpte halstabletter och sedan hem för att hämta bilen. Åkte ner till Ica och köpte revbenspjäll och massa chips och dip, Mums.. för vad är inte bättre än att äta onyttigt när man känner sig dålig?! Förbi pizzerian och köpte pizza till mig och tessan, mötte förövrigt carros pappa. Alltid lika trevligt! Sen väl hemma gjorde vi iordning all mat och satte oss framför tv och svällde. Vääldigt skönt efter en hel veckas jobb och slit.
Nu ska jag sätta mig och sticka lite på min halsduk och sätta på några av dom nyaste skivorna jag lånat på biblioteket. Mys.


En söt sjuk syster..

..och en hungrig syster!

Tzatsiki makes it better

Var på bio ikväll. Det blev I taket lyser stjärnorna. Den hade allt och den var sorglig. Det var väldans bra. Innan filmen hade vi lite beslutsångest över om vi skulle köpa godis eller chips till bion.. dagen problem! Men nu är klockan mycket och jag ska jobba imon så jag ska sätta mig i min oooerhört sköna säng (måste bara påpeka det, varje gång jag ska gå upp ur den är den bara så skön, stor och underbar) och sticka lite på min nya halsduk. Mm, så fin blir den.

Tzatsiki var med! Wow, filmen blev bättre när vi såg detta..


Tessan and Sarah

spontanitet en grå onsdagkväll

Igår var det snabbt hem efter jobbet, laga mat och sedan åka in till stan för att träffa sanna vid grönsakstorget. Vi skulle nämnligen gå och titta när några gamla hulebäckare spelade på sticky. Sticky är inte direkt ett sådant ställe som man går till när man ska ut, utan kanske mer när det är konserter. Utanför mötte vi John och köpte biljetter plus att vi träffade Josefin. Väl inne var det väldigt folktomt men vi fick ju sittplats i soffan. Vi valde den stora soffan för att vi skulle kunna breda ut oss men det dröjde inte många minuter innan den var full.. även om det fanns andra platser, men det är ju alltid lika trevligt med sällaskap. Sen skulle första bandet börja spela, The population. Dom är faktiskt bra så släpper dom en skiva är det inte helt omöjligt att den kommer hamna i min skivsamling. Efter dom så var det några halvbra band.. Fast jag, Sanna och Milla stod bara och skrattade åt den mycket underhållande sångaren som såg ut som en grottmänniska i sitt scenspråk. Vääldigt underhållande. Sen var det ett annat band som såg allmänt stela ut förutom sångaren som hoppa omkring på scenen som om han bara druckit energidricka hela dagen, sjukt. Sen till sist kom Dorena, det sista bandet (även gamla hulebäckare). Dom är sjukt duktiga. Dom sålde sin skiva efter spelningen men eftersom jag inte hade uttagna pengar fick jag ledsamt stå och titta när simon kom med sin signerade skiva, suck. Men efter detta gick vi till mcdonalds där vi skulle fördriva lite tid tills min buss gick och sedan begav vi oss hemmåt.
Jag älskar när det händer lite saker omkring mig så ett spontant besök på sticky en onsdagkväll var såå värt!


The Population


Simon, Milla och Sanna


Dorena

Its all about the shoes. What would we do without them?

I söndags när solen sken och jag bara var allmänt lycklig och full av vårkänsla var jag inne i stan och fikade med Sarah. Jätte mysigt. Vi tog även en sväng på stadens rea. Efter en hel dag i stan hittade jag ett par vääldigt söta små skor som verkligen matchade min våriga känsla. Så dom blev mitt sista inköp för dagen (för er som inte redan vet så är jag en skonarkoman, kan verkligen inte få nog av dom!). Så imorse när jag vaknade och gjort mig iordning så kom min underbara vårkänsla tillbaka när jag såg mina söta små skor stå där intill väggen i mitt rum. Även om solen inte skiner idag så tog jag på mig mina fina skor och gick till bussen. Medveten om att det skulle bli väldigt kallt om fötterna eftersom det var noll gradigt imorse så kände jag faktiskt inte av det. Under hela dagen när jag tittat ner på mina små skor så blir jag bara så glad. Det är verkligen påväg till bättre, ljusare och varmare tider! Sommar och värme, here we come!

Jag gick och diskuterade med en elev om det kalla vädret påväg till bamba. Slutsatsen av detta var; VI VILL HA SOMMAR, VÄRME OCH SHORTS! Han ville även fiska krabbor och köpa en ny båt, men det är ju saker som hör till, wiee


Mina söta små skor ♥

what a wonderful morning

Imorse kände jag mig piggare en vanligt. Jag vaknade vid fyra, en timma innan klockan ringde och var lite pigg.. men jag tvingade mig själv att somna igen. Sen flöt allt på lätt coh smidigt och jag hade till och med tid över till att sätta mig ner och vila en stund innan bussen. Sen när jag gick ut genom ytterdörren och satte på min musik kom The Sweet - Ballroom Blitz. Jag kunde inte annat än att sjunga och lite smått dansa ner till bussen. Vilken underbart bra start på dagen!!


The Sweet - Ballroom Blitz

RSS 2.0