the ocean

Idag efter det att vi vaknade så skulle vi egentligen åkt till millan och anders för att åka till marstrand men det blev inte så. Vi drog stället ut till saltholmen där vi och resten av göteborg även var. Det var sjukt mycket folk, till och med kö ner för trappan i vattnet. Sjukt! Men det blev lite röd färg, för att ta igen alla dagar som jag jobbat imonhus nu denna veckan och som jag ska jobba nästa vecka med.
Ikväll har det varit kalas för mamma som fyller år imorgon. Massa god mat, mums. Det är verkligen det bästa med kalas! Men nu ska jag sova, ska ju som sagt jobba imon igen, suck! Men men, godnatt!



grillparty

Igår var det grillfest hemma hos sanna. Det var mycket trevligt och mycket god mat! Grilla är verkligen underbart! Påväg hem till tessan och kristoffer efteråt så skjutsade krstoffer mig för att jag inte hade någon cykel. haha, när vi åkte hemmifrån sanna sa hon att vi skulle akta oss för att åka fast för rattfylla (med lite sarkasm). Men jag och kristoffer öppnar varsin cider och hoppar på cykeln. När vi cyklat i ca tio min ger kristoffer mig sin flaska utan att jag fattar varför. Men framför oss står då två poliser och stannar oss. Fatta att min mage gjorde en volt. Han sa att vi inte hade några lampor på cyklarna och att man inte får skjutsa. Men vi fick åka därifrån för det var en efterlysning som var större prioritet! haha, vad är chansen att det händer liksom?





kvällens värdinna


its a hard work work

Millrud tycker att jag bloggar dåligt! Men det ska vi väl kunna ändra på lite grann.
Nu har jag börjat på mitt nya jobb/sommarjobb på ett boende i Angered. I börjar var jag fruktansvärt nervös, jag skulle vara med en kille som jag aldrig träffat. Vi skulle åka buss till en daglig verksamhet varje dag. Idag var min tredje dag och det känns faktiskt lite bättre nu. Jag har kommit på att han gillar när ajg går och nynnar eller sjunger (inte för att det är speciellt vackert att lyssna på, hehe) och att han verkligen älskar att titta i tidningar. Imorgon blir första dagen då vi sak åka på utflykt vilket ska bli spännande. Jag vet fortfarande inte vart vi ska åka men jag ska nog allt komma på någonting trevligt! (förhoppningsvis).
Nu ska jag ut i solen för att göra min bleka kropp lite mindre blek och sen ska jag på bio med tessan (som ringde mig förut och undrade vad jag ville ha för motiv på mitt frimärke, haha söt hon är!), kristoffer och max. Transformers, woho. Som jag har längtat till den skulle komma ut!
Tjingeling


midsommar helgen

Allt började i torsdags då millan och anders hämtade mig och sanna här hemma. Vi åkte till landet (mullsjö) där tessan, kristoffer ooch max redan var, och vi skulle fira midsommar. Helgen har bestått av grillande, en massa öl, sjungande, SANNA SOM FYLLDE 20 ÅR!! och en massa regn. Men det har varit en jätte rolig helg! Titta själva;

















personalmiddag

idag har det varit jobb, ett möte med utvärdering och lite sånt. Sen var det hem hit, lämna lite saker. Hann även med en öl och lite choklad på balkongen med en kollega som hängde med. Sen hem till en annan kollega där vi åt mat och pratade en massa. Det var mysigt. Nu sitter jag här, ska snart sätta på en film och sen sova, det blir ju afterwork imorgon med. haha


vinpimplarkväll

idag var det jobb och sedan möta angelica för en sväng på systemet och sedan hem för trerätters som blev tvårätters med en kaka som förätt. Prima. Millrud kom en sväng. Den blev sällskapsspelstittande och vinpimplande. Otroligt mysigt. Angelica har bestämt sig för att övernatta med mig i min säng för två, mysigt! Godnatt




090614

idag fikade jag en snabbis med mormor och morfar innan jag åkte in till stan för att möta tessan. hon hade köpt kaffe, mums! Sen ble det en del shopping och födelsedags-presents köpande. Fika och sedan resturang besök. Det har varit en väldigt bra dag, Sen när vi gick till bussen gick vi förbi en bokaffär där jag köpte fjärde boken, Breaking dawn (Twilight serien). Jag är verkligen helt fast!!



lovley

Nu är min söta, underbara tessan här hemma. Det blev en promenad till videobutiken för film och glass. Mysigt. Nu ska jag snart köra hem henne, tråkigt, men imon kanske vi ska ses igen!
Godnatt på er..



puss♥

090613


Igår hände inte så mycket så det blev inget inlägg. Idag händer inte speciellt mycket heller men ett inlägg får det bli ändå, samt dagens outfit! Morfar var här imorse och lämnade nyckeln till landet där vi ska vara på midsommar. Sen åkte jag, mamma och pappa till öb och några andra trevliga affärer. Nu ska jag ut med Märta och sedan hämta tessan och kristoffer som ska äta middag här idag. Mysigt. Förhoppningsvis blir det grillat, jag håller verkligen tummarna!

one night at bamboo

Idag efter jobbet blev det en sväng på allum med angelica, hennes mamma och den underbaraste lilla neo. Han är en liten prins!
Sen efter det åkte jag och angelica in till stan för att äta mat på bamboo. Sjukt gott, jag var proppmätt. Sen blev det cafe vanilj för fika. Det har varit jätte mysigt! 








sommarlov och bal


snyft, dom blir så stora!Nu har min lilla plutt åkt på sin avslutningsbal. Hon var väldigt fin!
Nu har hon sommarlov, jag är faktiskt riktigt avundsjuk! Men men, efter mina ca fem veckors jobb så ska jag nog kunna slappna av lite iallafall, GÖTT!

butter is in town


Sanna, min underbara! Hon är så fruktansvärt söt. Idag spelade vi match (det blev lika!) och jag och sanna fick stå varsin halvlek för att alla skulle stå någon gång. Efter matchen var hon lite butter så hon sa att hon skulle sätta på lite musik på sin mp3 och sedan cykla hem för att få ut lite agressioner. Men det roliga var att hon inte ville lyssna på någon glad musik utan visade mig en låt som hon skulle lyssna på. Det var verkligen en arg låt. HAHa, det var så fruktansvärt kul!

sängkamrat to keep


märta

kalaskul

Igår var det kalas för mig och tessan. Släkten och vännerna var där. Det var mysigt och sen efter det blev det utgång. Alltid lika kul, träffade milla, simon och sanna ute med så det blev väldigt kul!

mormor, morfar och tessan

strike a pose, jag och max

malin är söt och brun

Carro efter ett avlastande toabesök

Millrud

mormor och tessan

More pictures

Nu kommer här mer bilder från Siesta:
















The end of the siesta fairytail!


love at first site


Jag har gått och kollat in dessa skorna i en evighet nu men idag bestämde jag mig för att köpa dom! Så nu ligger dom på mitt rum! Är dom inte underbara? Det sa klick mellan oss vid första ögonkastet!!

Happy birthday!!




Nu

Ja må vi leva, ja må vi leva, la må vi leva ut i hundrade år!
För idag fyller vi 20 ÅR!! Wej


Free like a bird

Idag tog min lilla millan studenten! Hon var jättefin, god mat och ett flödande champange drickande! Underbart. Fick en kraftig nostalgi känsla på utspringet, fick ett erbjudande att åka med på hennes flak men eftersom jag är kort och stegen inte var kvar så kom jag inte upp. Segt! Men lite bilder får visa hennes dag..

Outfit

Millans mormor hade gjort en underbar docka!

Väntan i hettan

Lika?

underbar bild

In place


Nu är den på plats. Det gjorde ont som tusan men det känns värt det! Ska jag bara hoppas att det inte blir infekterad eller någonting annat äckligt!!

stumpan och stumpen!

Nu är Siesta över och det har varit en vecka med både dåligt och en massa massa bra!
I tisdags tog jag och sanna tåget till Hässleholm. Tunga väskor och trötthet. Men när vi gick och släpade på våra väskor från tågstationen kom det framkörande en till oss och erbjöd oss skjuts till festivalområdet. UNDERBART! väl framma packade vi upp tältet och pimplade lite vin.. sen var det försök till uppblåsning av luftmadrass (det visade sig att vi hade glömt att det var två hål, och hade bara en plopp, SEGT!) Men vi körde in en penna och det var löst. Sanna jobbade natt tisdag och onsdag. Det regnade och var svinkallt! Jag är glad att jag fick ligga inne i tältet med två sovsäckar, sannas sidentöcke och en massa kläder. Sen var mitt första pass. Jag blev placerad vid artist baren eller vad man ska kalla det. Stundtals trist men en massa kändisar tackar man ju inte ner till. Trevligt sällskap och en massa trevligt folk. Sen jobbade jag fredag kväll. Hann ju inte se så speciellt många spelningar men men. Mando diao blev det ju iallafall en kvart! Sen på lördagen jobbade jag i hettan med brända ben till nio och sedan ner till stora campingen för sista natten i hässleholm. Sjukt kul, avslutades med kleerup, Timbuktu och en hungrig mage.
Dagen efter blev dock jobbigt när man skulle packa ihop allt och sedan bära det tillbaka till tåget. Men trevligt sällskap gjorde det hela bättre! På tåget sov vi nästan hela vägen och väl hemma ville jag bara sova och DUSCHA!
UNDERBAR vecka!


on our way

den blomstrande gången

Pumpa med en trasig pump är aldrig en hit!


surprice!?

Frukost ute i det gröna!

Snygging


more to come..

RSS 2.0