Äta bör man annars dör man!

Idag åkte jag in till stan för att möta upp Millrud, Nicke och Mattias. Vi skulle till Mañana för att äta tapas. Det är så fruktansvärt gott! Mums! Det blev fruktansvärt mycket tapas, lite vin och dessert. Men jag fick äta upp halva millruds och halva Mattias dessert, wimps, orkade inte äta upp sina. Men bättre för mig! Det var en riktigt mysig kväll!

Nicke och Mattias

GOTT!


Lets do this party!

I fredags var det ju 50 års fest hemma hos fagerlund, väldigt trevligt! I lördags var det 20 års fest hemma hos madde. Det blev en massa bål och annat sedan en massa lekar. Det är alltid kul med lekar! Fina hattar fick vi med! En del gamla återseenden, och god mat! Riktigt roligt var det och sedan snabbt till bussen. In till stan för att skaka rumporna.
Igår var det en riktig slapp dag. På kvällen kom millrud hem till mig för filmkväll. Kenny begins, för er som inte sett den SE den! Den är skitrolig! haha
(fler bilder kommer snart!)


För ni har fyllt halvvägs till 40!

Thats HOT!

Vem vann?

Some people were having fun;)

Me and my subbis

Fröken vild och kåt!


Why be less when you can be more?

Okej, det har hänt en del sedan sist. På lördagen efter nrj var jag och Tessan så fruktansvärt hurtiga så vi sprang Midnattsloppet (EN MIL!) inne i Göteborg. Ingen av oss har tränat på evigheter med vi kom in på en timma och tio minuter! Riktigt duktiga var vi, och vi sprang hela tiden, Wow! Efter att vi sprungit oss svettiga åka jag, tessan och sanna hem till tessan för att göra oss lite snyggare och sedan åka in till stan och Lilla london där kristoffer och max satt och väntade. Då var klockan två och runt tre när det stängde ville vi inte åka hem utan bestämde oss för att gå någon annan stans, vilket visade sig vara totalt hopplöst. Allt stängde eller tog inte in mer folk, suck! Men vi fick oss en Göteborgs-promenad!

Söndagen blev en riktigt ta-igen-sig dag. Sen har jag jobbat hela veckan. Igår (onsdag) var jag, tessan och sanna inne o stan för att ha en ölkväll. Vi var på Barbord styrbord där vi fick GRATIS öl/cider innan klockan nio. Vi var där ca fem i, det blev till att beställa in! Gratis är ju alltid bäst (nästan!). Men efter att ölen började kosta gick vi istället till Storan, grill del mundo. Dom hade en massa roliga drinktillbehör som tessan glatt la ner i sin väska. -"hur många borde man ha? jag har tre nu, jag ska nog ta sju till!". haha Det blev iallafall nachos med guacamole, mums. Vi drack en underbart god drink, vilken jag inte kan namnet på. Men den var stor, rosa och syrlig!

Idag var jag inne i stan efter jobbet och hämtade ut mina nya glasögon. Två för en, prima! Sen in till stan för att möta mina två små systrar, sedan hem.. Händelserik vecka. Men den är inte slut än! Imorgon blir det 50-års fest och på lördag 20-års fest! KUUUUL!


Laget med känsla

Hedvigs uggla

Girlsnight

Igår efter en macka gick jag hem till Millrud där hon och angelica höll på att göra sig iordning. Efter att vi smakat på millruds bag in box sprit så gick vi till bussen för att åka in till nrj in the park. Det var jätte lång kö in men väl inne fick vi en ganska bra plats bredvid alla fjortisar. Men det var väldigt roligt ändå, dock hade jag klarat mig utan darin, suck! Men efter nrj drog vi oss in mot stan och satte oss på Viktorias för att ta oss ett glas vin. Ett glas ledde till ett annat och sedan bar det av till Trädgårn. Angelicas tydliga regler var inga killar, det är girlsnight out! Eller vad säger du angelica? haha. Men jag och millrud träffade en riktigt rolig typ som vi pratade med resten av kvällen. Medans millrud satt och briljerade till idas sommarvis, som alltid spelas innan det stänger, inför mig och henrik började jag bli riktigt hungrig. Så vår lilla trio begav oss mot heden för mat, men vi vinkade av henrik på vägen. Medans vi stod vid heden och åt våran mat, för att citera millrud "blev jag attackerad av en av dom mörkaste killarna ja någonsin sett". Den ena killen började smaska, med mat i munnen, i millruds öra och sa: "det är så vi äter i afrika!" haha fasen va skön han var. Men jag kunde ju inte låta bli utan började smaska ännu högre och sa "det är så här vi äter i sverige!". Riktigt rolig kväll som snart måste göras om!
haha, ni måste även gå in på millruds blogg och läsa hennes inlägg om kvällen. Sjukt kul!



Åka spårvagn

nrj in the park

kebaben och bönan

rabarberpaj i solen

Efter jobbet, hem snabbt för att göra picknick sen åkte vi ut till havet. Mysigt, plutten hade till och med bakat rabarberpaj, mums! Imorgon blir det en lång dag, så det blir nog sängen ganska tidigt, beroende på om jag är trött. Men en smörgås i magen ska det bli..

090819

En stressad mamma inne i en glasögonaffär är aldrig speciellt kul. Men jag hittade två par som det antagligen kommer bli, man får två för en. Sen blev det in till stan för att fika med min ena skinka. Mycket mysigt. Dock är det trist att dom inte har någon musik på cafe vanilj. Men det fixade vi själva. Alltid lika mysigt att fika med sanna, hon är mums. Men nu ska jag äta och sedan sängen. Jag funderar starkt på att cykla till jobbet imon. Det är ju inte speciellt långt och lite motion behöver jag verkligen. Fotbollen sätter ju igång på tisdag (vi får väl se hur det går!).



I'm still gonna shine


Igår var det tapas i stan med zevit. Jätte kul hade vi, en massa skvaller, I love it!
Idag ska jag in till stan efter jobbet på synundersökning och titta på glasögon. Spännande. Sen ska sanna och jag fika, mysigt. Var längesen vi fikade! Men nu har jag rast här på jobbet, har puttat en
tung vagn med en elev i upp för en massa backar, så jag tror jag ska gå in och lägga mig en stund i sinnesrummet..

mr. dream man

Efter jobbet idag åkte jag hem till Angelica. Eftersom vi skulle titta på film så tog vi en sväng till ica för att köpa chips och godis, mums! I kön till kassan stod det två killar som diskuterade förhållanden. Då klämde den ene ur sig "man ska ju välja en tjej som man inte alls gillar och som man inte alls går ihop med. Det kan ju bara bli bättre!". Haha, på ett sätt så är det faktiskt sant! Sen när vi kommer hem tittar vi på en shoppoholics bekännelser (jag kände mig stundtals träffad!) och sedan tänkte jag åka hem. Men då visar Angelica först hope and glory, lugn variation (underbar!) och sedan skulle hon bara visa en film med en snygg kille i. Det slutade med att vi tittade på hela och att jag och angelica lite halvt dog av avundsjuka! Varför finns det inte sådana killar i verkligheten? Suck.. sen tog jag moppen hem igen och fick stå i tio minuter och vänta vid ett rödljus för att en annan bil skulle komma åt samma håll så det skulle bli grönt.. Men äntligen hemma. Imon ska vi till slottskogen med jobbet med picknick, mysigt! Godnatt!
                                                                              Den får en helt annan innerbörd!


Halvvägs till fyrtio!

Då har Carro "skalle per" guldfisk fyllt 20 år! Igår var det kalas plus utgång. En massa god mat, väldigt god efterrätt! Efter ett tags kalasande så tog vi bussen in till stan för att gå till Parken. Millrud kunde ju dock inte hänga med vilket var lite trist. Men vi hade skit kul, en natt att komma ihåg. Klockan fem ungefär hamnade huvudet på kudden, somnade som en sten!


millrud

on our way to carro

Paket öppning

Linn

haha, snyggt!

Carro och madde

mannen med den rosa strumpan och min substitut syster!

Sofie och Linn

It's a party!

Ett ha-begär!

Jag har alltid lika svårt att hitta en vinterjacka. Nu sitter jag här på jobbet och lyssnar på mora träsk med min elev och är inne på monki och tittar runt lite. Då hittar jag denna jacka. Den väcker ett sådant himla ha-begär i mig! Den kommer in i butik nu i september och jag bara ska åka in och testa den!
Är den inte underbar?


Tredje dagen gillt!

Nu har jag, min plutt, sanna och sannas pappa varit inne i stan och tittat på Pickadoll, vilka jag och sanna såg på Siesta, när dom spelade på Brew house. Dom är så himla söta och hyper på scenen, I like it! Efter spelningen gick jag och min plutt och köpte glass och begav oss sedan till bussen. Det blev rena powerwalken till bussen, vilken spurt! Ändå fick vi vänta i tio minuter, suck! Men imon ska jag jobba och sen Carros 20-års kalas, så nu blir det sängen! God natt.





Sådan fader sådan dotter


Pickadoll


Osten av Mozarella

Day two

Igår var det andra dagen på Göteborgs kulturkalas. Vi såg tingsek och några andra som gjorde en blandning  med låtar och sen senare såg vi Marcus Krunegård. Idag blir det några andra spelningar. Men nu ska jag duscha och försöka göra mig lite fräsh! So long


Dåliga digital kamera!

Göteborgs kulturkalas, dag 1

Idag var första dagen för Göteborgs kulturkalas. Jag åkte in till stan, träffade sanna för att se Veronica Maggio. Shit va mycket människor det var. Men en snäll blomstergubbe tillät oss att stå på hans lastbil så vi såg lite. Sen så mötte vi tessan och tog en öl och åt mat. Sen blev det Navid och gudarna. Sen drog vi oss ner mot operan för där skulle det tydligen vara ett himlans drag. Men det var bara en kille med dålig röst som sjöng. Så vi tog en kaka och sedan åkte vi hem. Men imon blir det en massa annat. God natt!


Veronica Maggio


Navid Modiri och Gudarna

Hamstern är min vän och luggen är tillbaka!

drinkblandning

Idag har jag lagat en mycket exklusiv middag till tilda och pappa. Sen åkte jag in till stan för att möta tessan och kristoffer. Vi shoppade present till fredagens födelsedags barn. Jag köpte tre skivor och kenny starfighter. Sen fick vi ett sug av att blanda en massa drinkar så nu sitter vi här hemma hos tessan och kristoffer och blandar drinkar, äter popcorn och spelar brainstorm. Trevligt trevligt. Men nu väntar drinkarna, so long!

Solterapi vid havet

Idag vaknade jag av att pappa kom och väckte mig genom att dra mig i tårna, inte så kul. Men det blev en tripp till havet med familjen och millrud och angelica hängde med. Jätte skönt, man behöver verkligen sol-terapi efter dessa tråkigt gråa dagarna som varit under min semester. Ikväll blir det kak-bakning, film tittande och en massa tjöt hemma hos angelica. myspys. Men nu ska jag duscha och sen plocka undan lite på mitt rum, ser ut som en bombnedslag.. so long!


underbart sexiga

underbart!

walking on sunshine

Igår blev det biodejt med millrud och angelica. Vi såg L.A. Gigolo. Riktigt het är han, det var en massa naket. Sen bestämde vi oss för, efter en del velade, att vi skulle gå till Trädgår'n och ta oss en drink. Väl där blev det också en massa dans och vi åkte hem sent. Men det var sjukt kul ändå. En massa skumma människor och gamla återseenden. Angelica blev attakerad av en massa müsli-pojkar, jag blev halvt påhoppad av en kille med gräsliga skor, fula byxor och en instoppad ful tröja och vi dansade med den skönaste och mest hyper människan jag träffat! haha sjukt kul hade vi!


mina fina

oh happy days

drinks

träffade lars, fluffet är mycket bättre än sist!

middag med angelica

Nu är jag hemma igen efter en underbar middag hos angelica. Skönt att prata av sig om allt. Och vilken kock, haha! Så hade hon bakat kladdkaka med, kan ju inte bli så mycket bättre. Imorgon blir det dejt med henne och millrud. Vi ska på bio, mysigt. Men innan det är det jobb som gäller. Kul kul.


Gourges!

090806

Idag på jobbet var vi inne i stad och fikade. Vi såg fruktansvärt mycket tanter med färgglada kläder och hattar, dom var så söta! Nu ska jag snart hämta Tilda i mölndal och sen ska jag och Angelica göra mat. Skönt att ha lite backup eftersom jag själv suger på att laga mat! haha


angelica, undebar hållning!

for reasons unknown

Eftersom det var ett tag sedan jag bloggade så får det bli ett litet samlinginlägg,

Ännu en tripp till sannäs med angelica:

Strömstad

norska grannar som underhåller


Liseberg med tessan, millan och anders:






kjejsaren utan penis

Bowling:

eftersom mathias är mitt inne i lumpen nu så skulle han visa sina "muskler"



Brainstorm

RSS 2.0