glidtackling


Nu har jag spelat match med Tekardmyr. Vi förlorade men jävlar va vi taggade till i andra halvleken. Jag klidtacklade (eller aa, ett försök till det iallafall) så jag fick ett glidsår på knät och motståndarnas spelare föll som plockepinn. Det var riktigt roligt! Men nu vankas det smörgås och förmodligen Enternal sunshine of the spotless mind som kristoffer sa skulle vara bra. Eller kanske the reader som plutten fick av martin. Vi får väl se vilken det blir. En film som man knappt kommer fatta eller en snyft film? hmm...


Idag på jobbet var det föresten en elev som läste upp några av sina dikter för mig. Denna var så klockren;

Jag är kär.

Jag är lagom tjock.

Jag är en ängel. Jag är söt.

Jag är kissnödig.


090425

Imorse gick jag upp tidigt för att äta frukost och sedan möta luggen inne i stan för en shoppingrunda som slutade på en förskräckligt hög summa. Men jag fick mycket för det så det gör inte så mycket. Idag blev det två par skor, en t-shirt, en klänning, ett linne och en väska. Hahaa, väskan var det roligaste, luggen sprang fram när hon såg den och nästan lite halvt ropade ut; "Det är den sista!" och ryckte den till sig. Haha, kul kul! Sen blev det glass och jag har nu testat den nya magnum temtation. OTROLIGT god. Det blir nog sommarens favorit! Sen kom tessan in till stan och luggen åkte till jobbet. Sen åkte vi hem för att sedan åka till Ikea där tessan storhandlade. Nu sitter vi ute i trädgården och lyssnar på walking on sunshine, njuter av solen och lukten från när pappa grillar, mums! Sen ska vi hem till tessan och titta på Australia och äta massa chips och dip som vi köpte, underbart!


Ikeashopping

090424

Denna dagen gae riktigt rusat förbi. På jobbet blev det prinsesstårta och lite tal eftersom det var min sista dag i min älskade klass. Även om jag inte kommer vara långt borta fick jag ändå en liten tår i ögat. Dom är verkligen helt underbara!! Efter jobbet åkte jag hem snabbt för att äta och sedan ner till triumfglass med luggen. Det var underbart gott, solen sken på våra bara armar. VÅREN är på riktigt här nu! Efter glass blev det hem till tessan för att fika. Hon hade bakat sockerkaka, mums! Men nu blir det film och popcorn. Sen sova för imon ska jag in till stan och träffa luggen för lite shopping. So much fun!

090422


Idag på jobbet var det innebandy turnering och jag skämde ut mig så jag trodde jag skulle dö! välte hela sarjen och snubblade runt. PINSAMT! Men efter jobbet  åkte jag hem för att byta om och sedan åka in till stan för att fika med tessan, sanna och kristoffer. Mysigt. Sen tog jag och sanna en sväng i några äffären och sen hamnade vi i solen på någon slags bänk. Idag (jag är verkligen en shopoholic!) blev det dessa underbara sandalerna som fick åka med mig hem och göra min skosamling ett par rikare!
Men nu är jag så trött så det blir en macka och sedan sängen, god natt!

Rymdraketerna vinner med en smäll!


Jag ser ju lite duktig ut här! wow

Nu är jag hemkommen och svettig från dagens korpmatch. Tekardmyr var grymma idag, vi vann med 5-1. Haha, jag skrattade nog stora delen av matchen. Tex när jag gjorde ryggfall istället för nick (lite mycket bakvikt, ja!), en motspelare gjorde tunnel på sanna och hon blev riktigt chockad, när man siktar åt ett håll men bollen kommer nån helt annan stans. Ja ni kan ju föreställa er denna matchen, haha riktigt kul är det. Det bästa är nog att det är så oseriöst, skit samma om man missar bollen och trillar eller sparkar bollen helt fel, det är ju bara skitroligt!
Men nu ska jag äta en macka och sedan sova, det  är innebandyturnering imon på jobbet. Det ska komma lag från en massa olika skolor och jag ska vara domare.. jag som verkligen inte kan någonting om innebandy! Önska mig lycka till!

090420


Idag har jag varit på anställningsintervju, vi får väl se om dom ringer tillbaka! Sen åkte jag in till stan för att möta min söta vän Angelica. Vi gick och åt lunch på hard rock cafe. Mycket mysigt. sen blev det inhandlat ett par fotbollsstrumpor som jag måste ha till matchen imon! Sen ner till allum för att köpa en jätte fin partyklänning till angelica.
Men nu ska jag äta mat och sen ska jag gå och lägga mig tidigt!

090418


Igår kom tessan hit för att fika med oss i trädgården innan hon och jag skulle hem till henne igen för att göra oss iordning för en utekväll med resturang besök och sedan trädgårn'. Mycket god mat på en resturang på avenyn som jag inte kommer ihåg namnet på men tapas hade dom iallafall. Tessan åt tills hon storknade medans jag och sanna nöjde oss med tapas och en utsökt pizza!
Efter det drog vi oss mot trädgårn' där vi mötte angelica, míllrud, svensson, jesper och niklas. Alltid lika trevligt! Men sanna drog efter en stunds väntande med sin syster till rio rio och millrud drog hem med niklas. Men jag, angelica och tessan dansade tills benen värkte och tessan hade blåsor under fötterna! Närmare tre gick vi mot spårvagnen och åkte hem.


Hemma hos tessan innan resturangen

the two dancingqueens

Kungarna i baren

some were over the rainbow, dreams come true!


Nu är klockan mycket. Jag har suttit i min säng och tittat på Australia. Jag satt och små log hela filmen. Deffenitivt en film jag kommer se om och om igen! Jag rekomenderar den verkligen. Dock lite seg eftersom den är 2tim och 39min. Men väldigt bra!!

peniströjor och statytaffsing

Underbart väder idag och en mycket rolig dag på jobbet. En lite otippad grej hände imorse när vi skulle ha samling och en elev skulle visa sin nya t-shirt. På t-shirten stod det "Penis - you've got a great thing!". HAHA, har inte skrattat så mycket på länge. Eller när vi på utflykten var på konstmuseet och vi fick handskar så vi kunde känna på skulpturerna för en lite mer konkret upplevelse. Vi kom fram till en två meter lång naken kvinna som eleverna började känna på på lite olika ställen. Haha, skrattade tills magen gjorde ont och tårarna rann!
Efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp tessan. Vi har nu bokat tid till våran tatuering, wiee. Efter det mötte vi upp sanna och köpte glass. Satt i solen och njöt. Eller aa lite kyligt. Sen blev det kaffe för min och sannas del medans tanten tessan åkte hem för att sova!


solnjutare

Tekardmyr


Nu är första matchen med Tekardmyr, laget spelade jätte bra! Pappa sa att jag såg ut som en yr höna och jag kan faktiskt ersänna att jag var hel SLUT efter första halvleken! Jag har inte tränat på länge så en springtur och lite övning på att skjuta boll blir det nog i framtiden. Men sjukt kul var det iallafall! Nästa match är på tisdag!
Men nu måste jag duscha, svettet rann som en flod ner för min rygg. blää
Godnatt

påskhelgen bjöd på sommarvärme!

Påskhelgen har besått av sommar värme och ägg målande. Tog tåget till landet i lördags för att här hemma var så tråkigt, tråkigt!!
Jag har bränt mig på bröstet och ätit mat utomhus på altanen! En bättre helg kan man inte ha!!!


Marknad i Jönköping

Målade påskägg är ju någonting som man måste ha på påsk!

vår vår vår

Märta-pärta

Vår vår vår

ZZ top in sweden



Jag satt inne och kollade på Ticnet nu och så såg jag att ZZ top ska spela i Karlstad på min födelsedag! Wow, en underbart bra 20 års present!

solen steker

Nu har jag och min plutt suttit ute i solen i bara bh och och shorts och solat och ätit truimf-glass! Mums. Solen skiner och det steker ute, Ikväll ska jag agera grillmaster eftersom mamma och pappa är på landet. Men nu ska jag ut i det fina vädret igen. Tjo

summarize

Nu var det verkligen längesedan jag uppdaterade bloggen. Det blir dock inte så mycket text denna gången. Jag orkar verkligen inte skriva. Så bilder får visa vad som hänt den senaste tiden!


Jag och min sköna var inne i stan och njöt av den första vårvärmen!

Turmässan med kussen och Angelica

årets första glass!

Våfflor på våffeldagen, går ju inte att undgå!

Min plutt har fyllt hela 16 år!

Ute i solen

Tessan och kristoffer har flyttat!

Snygga som alltid!

Årets första jordgubbar, mums!

RSS 2.0