gourmekockar

Idag är det bara 11 dagar kvar tills Sanna kommer hem.. wiee
Nu ska jag o tessan ha en myskväll, men innan det ska jag ut med Märta. Förkylningen är långt ifrån borta och jag känner inte alls för att jobba imon. När man har jobbat hela veckan och sedan kommer ihåg att man även ska jobba söndag går humöret ner på noll. Take me away. Förhoppningsvis blir det lite slappning nästa helg när jag ska till landet. I really hope so!!!

Läger bilder:


Solen skiner och himlen är blå, vad det är skönt att leva då!...


Busy guy..?


En ac dom snyggaste människorna jag känner...


Det finns hopp!! Det är någon hemlig beundrare till mig där ute!.. wiee


Första kvällen varma-mackor..


Tessan är en sådan duktig hemmafru..!


Läger utan tacos.. undra vad det är? nej skämt o sido.. tacos blev det iallafall som vanligt,

What a day

Idag har det hänt mycket på jobbet.. Det är verkligen spännande att se hur det verkligen ser ut under dagarna, stress, skrik och trottsiga elever. Men men.. sådana dagar ska det väl finnas också. Jag har förövrigt haft friidrott och dans idag.. mycket spännande med min oerhört spänstiga och grasiösa kropp. Men det fungerade ändå. Riktigt roligt faktiskt!

Sanna har skickat vykort nummer tre, där hon försöker lära oss islänska, ingen hit. "á ykkur saeta stepur minar!".. Kul!
Saknar hennes mycket och längtar tills hon kommer hem om 12 dagar! wiee
 
Idag ska jag även iväg på ett ledarläger för att vara kock, jag som inte ens kan steka pannkakor. Det blir spännande. Är verkligen varma mackor middag? nja, jag skulle inte tro det. Men det är vad min middag kommer bestå av.

Det kommer nog även komma upp lite bilder från lägret imorgon. You will have to wait and se!
Men nu måste jag packa min övernattningsväska. Eftersom det känns som om jag håller på att bli sjuk får jag inte glömma hals tabletter, några äckliga gröna tabletter för näsan från hälsokost affären och en stor mycig tröja!..




"du skiner som solen själv.."

Jag kan knappt tro det, idag blev jag erbjuden full tjänst på porthälla fram till jul.. Dom var inte riktigt säkra för dom skulle kolla igenom budgeten och lite så.. jag kan verkligen inte sluta le. Det här jobbet är verkligen jätte roligt och jag gillar det hur mycket som helst, att få jobba där heltid skulle vara underbart!

nb

Hittils är det ingen som vet om detta förutom jag, rektorn och min "chef".. men tydligen ser man väldigt lätt på mig när jag är fruktansvärt glad för Irene (en av personalen) kom fram till mig och frågade hur min dag varit och sedan sa hon -"Du ser väldigt glad ut, du skiner som solen själv..". Kan man verkligen göra annt än att skina när man fått ett sådant här besked?! I don´t think so!

ensam resedrömmare söker res-sugen partner!

Hej, jag är en ensam människa med resedrömmar..

Det hela började nog när jag satt o tänkte på hur mycket jag bara vill bort här ifrån. Ta en paus från jobb, familj och samma människor på stan. Det räcker med en resa, en vecka och en lugn stund.. men jag har ju ingen lust att åka själv. Men Carro ska åka med sin syrra till Barcelona, Sanna ska åka med sin syrra någonstans.. Stina ska åka med sin pojkvän, Tessan vill inte åka för hon ska kanske flytta, millan går i skolan. Vem ska jag åka med?
Malin har åkt till Rom som aupair i ett år, Henrik ska åka och plugga i Ryssland, Abbe ska åka o plugga i Växjö.. det är kanske någonting sådant jag behöver? Men jag har jobb här hemma som jag gillar jätte mycket..Är jag villig att släppa all för någonting nytt?  Är jag för bekväm med allt här hemma eller bara för feg?





I woke up today with this feeling
That better things are coming my way
And if the sunshine has a meaning
Telling me not to let things get in my way
When the rainy days are dying
Gotta keep on, keep on trying
All the bees and birds are flying
Never let go, gotta hold on in
Non-stop 'til the break of dawnin'
Keep on movin' don't stop rockin'
Get on up when you're down
Baby, take a good look around
I know it's not much, but it's okay
Keep on moving anyway
Feels like I should be screaming
Trying to get it through to my friends
Sometimes it feels that life has no meaning
But I know things will be alright in the end

                                                                          Keep on moving - Five

"Hon är en pärla.."

För att få en bra start på dagen ska man vakna långsamt, äta frukost i sin egna takt för att sedan kliva in i dagen.. men min dag började på ett helt annat sätt. Jag vaknade vid kvart över åtta av att Porthälla ringde och undrade om jag kunde hoppa in för dagen och hjälpa till. Jätte kul tänkte jag, men sen när dom sa att jag helst skulle vara där 45 min senare slocknade ljuset runt mitt lilla huvud. Men duktig som jag är hoppade jag ur sängen, slängde i mig lite frukost för att sedan springa in i dagen.. Även om detta kanske inte var den bästa starten så gillar  jag faktiskt mitt jobb på Porthällas gymnasiesärskola väldigt mycket. Varje dag innebär nya roliga saker att ta del av och underbara människor.
 I slutet av dagen fick jag följa med på ett litet snabbmöte där jag fick reda på att jag skulle få jobba ända till torsdag. WOHO.. Där sa även en av personalen att jag är en pärla.. Trevligt att höra eftersom jag med möda hoppade upp ur sängen imorse. Men som en fin avslutning på dagen blev det en fika och lite shopping med Stina, som jag förövrigt inte träffat på evighter.. Shoppingen slutade i förälskelse då jag hittade den mest underbara dukstora halsduk jag sett. Stor, mysig och färgig.. vad mer kan man begära? Jag var ju såklart tvungen att köpa den!

gfd

saknad

Idag har jag jobbat, kul nu när solen äntligen tittar fram. Men jag tänker på pengarna. Nackdelen med att jobba när det är fint väder är att det inte kommer så mycket människor och fikar, vilket resulterar i små ätande på goda kakor och snakespelande på mobilen.
När det var som lugnast stod jag och tänkte på min saknade Sanna som snart kommer hem från Island där hon varit en evighet. Saknar henne något enormt. Hon kommer hem den 10:de september och den 11:e ska hon o jag ha en heldag på stan, wiee. Efter en dags secondhand shoppande, promenerande och prat om allt ska vi sätta oss och äta på en mysig resturang, mums. Jag vet inte vilken men det ska ändå bli jätte mysigt och jag räknar verkligen ner dagarna! Det är idag 17 dagar kvar till hon kommer hem.. Den som väntar på någonting bra, väntar alltid för länge. Men har jag kunnat stå ut i ca två månader kan jag förhoppningavis kunna stå ut i 17 dagar till.


Nu ska jag bara vänta på att hon ska gå på bio för att vi sedan ska kunna prata en stund, det var nästan två veckor sen senast! Skandal!

the rest of our lives

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

Hur kommer mitt liv se ut om några år? 
Kommer jag fortfarande vara kvar här?

Ny start!

Nu när sommaren är över och man ska börja jobba. Det är ju nästan som en ny start på livet, ett nytt kapitel. Så varför inte börja med att sätta upp nya mål med livet?!


¤ Börja blogga
¤ Börja tänka mer på mig själv (egoistiskt?)
¤ Utforka livet och göra en massa massa roliga saker
¤ Testa på saker jag inte trodde jag själv skulle klara av

Hittills har helgen  varit ganska händelserik måste jag säga. I fredags var vi hemma hos millrud innan järngänget skulle till NRJ in the park på Liseberg där jag med stort leende på läpparna fick reda på att Lazee skulle spela. Vi väntade länge medans det varvades både bra och dåliga artister på scenen. Angelica stod förväntansfullt och väntade på Ola, alla små flickors idol. Olas låtar som går nästan hela tiden på jobbets brusande radio var till stor nytta i detta faktum att jag faktiskt kunde sjunga med! Efter sång, skratt och ihjältrampade tår begav vi oss till chez (ett mycket uttjatande och trist ställe) för att möta upp några kompisar. Efter ett par drinkar drar vi oss mot Trädgårn där jag med hjälp av Angelica kom in gratis, där spenderade jag en timma. Sedan begav jag mig till Storan där jag skulle vänta på Alex som inte kom förens en halvtimma senare. Efter många samtal till viktor och ootkomliga Alex fick jag sällskap av dom båda plus en lite Henrik. Alex glömde mig och gick till Barsidan, men eftersom mitt trevliga sällskap stannade hos mig fick jag tillslut tag på henne så hon kunde hämta mig.
Som sagt, en mycket händelserik natt!

  
Idag har jag även planerat mina framtida arbetsdagar på cafeet. Tessan bjöd mig på fika medans hon satt och klagade på att det hela tiden kom människor som skulle fika konstigt nog.

RSS 2.0