snow in town

Idag var det skid/snowboard tävling inne i stan. Alex som jag inte träffat på hur länge som helst mötte jag på bussenoch väl där så var självklart alla croyarna där, jag är inte alls förvånad. Men det var riktigt kul att se. Ett par nya skor införskaffades på Emmaus lite senare, KUL!
Men nu ska jag hem en sväng till Angelica, so long!







If I could be like that..

Man märker att man gillar sitt jobb när man egentligen ska vara ledig men går in och jobbar för en annan. Det var sjukt segt idag, men efter ett besök på triumfglass gick det lite bättre. Har varit och hämtat tessan i Mölndal, så nu ska vi snart äta.
Måste bara skriva att det är lite trist när man ser att man har runt sjuttion besökare om dagen men ingen som kommerterar..


a little prince and fika

Idag tog jag mig upp till Angelica efter jobbet. Mysigt. Jag blev bjuden på god middag och så fick jag ju träffa min lille prins! Efter middagen tog jag och Angelica oss in till stan där det blev fika på cafe vanilj, mums.
Men nu ska jag ta och titta på True blood som jag inte hann se igår. Spännande!




Nu är vi äntligen påväg!!

Okej, idag efter jobbet idag åkte jag och Malin in till stan för att köpa våra biljetter till ASIEN! Wow, nu är vi verkligen påväg! Det ska bli så jävla kul. Det blev lite dyrare än vad vi räknat med men det är det lätt värt! MALIN, nu är vi verkligen påväg! Om ungefär tre månader sitter vi på ett plan bort från gråa sverige och in i det fria verkliga livet!
UNDERBART!!


Agaaaain!!?

Blä, usch och fy!! Jag är sjuk igen!! Från att nästan aldrig vara sjuk till att vara det två ggr på så kort tid. Nu ligger jag hemma med feber och en jätte förkylning. Eftersom vi renoverar nästan hela nedervåningen (och jag bor uppe i vardagsrummet, hate it!) så är ju vhs:n nerpackad i någon låda och samma med alla mina disney-filmer! Dom som är såå himla bra att titta på nu när man är sjuk. It just sucks! Nu vill jag bara bli frisk så jag kan ladda ordentligt till fredag (eller torsdag) då Malin kommer hit! Malin, jag är så taggad!


To town with Millrud

Det var riktigt skönt att sova ut i morse. Lite senare åkte jag in till stan för att träffa Millrud för lite shopping och fika. Jätte mysigt! Grillad ciabatta på condeco och en lite shopping! GOOTT!



After work och birthday party

Igår var det kalas för Kristoffer som fyllde 21. Väldigt god mat och en utsökt tårta! Mums mums. Men eftersom jag jobbade hela dagen och sedan åkt på after work direkt efter, vilket var skit kul, så va jag riktigt trött. Så vi stannade inte så länge.



Congratz

GRATTIS lilla kris(t)-offer :D


makes me happy

Haha, gud förlåt tessan men jag var bara tvungen att lägga upp denna bilden! Jag blir så jäkla glad varje gång jag ser denna. haha


Ben X

Jag är väldigt intresserad av människors beteende och speciellt när det kommer till funktionshinder och autism. En film som är så bra som jag såg på filmfestivalen 2007 med Henrik, Sanna och Erik som jag tycker ni ska se; Ben X. Jag får rysningar i hela kroppen i slutet, så bra!


were blind men see


Creed - Higher


Angelica och en prins

Efter jobbet idag gick jag lite ärenden åt mamma och sedan mötte jag upp angelica och hennes mamma som hade med sig min lille prins. Han är fasiken helt underbar! Lilla neo, puss på honom! Men nu ska jag äta och sedan sova. Mycket på jobbet nu med sjuk personal. Godnatt!


du är fin♥


dinner made by me

Imorse vaknade jag med stel rygg och en tessan brevid mig som tog upp stor del av min säng! Sen blev det frukost och vinka hejdå till mamma och pappa som skulle med plutten till Eksjö på sm-spel. Lite senare på dagen åkte jag och tessan till ikea och handlade lite och åt lunch, mysigt. Sen åkte vi och handlade på ica för jag hade ju lovat att laga middag till kärleksparet. Men eftersom jag är dålig på att laga mat så var jag nervös för hur det skulle bli. Men det blev tydligen lyckat, GÖÖTT! Nu blir det snart äpplepaj och efter det filmmys med chips och dip. En riktigt bra dag!!




driving my car

Nu är tessan här, vi ska mys och titta på idol. Imorgon bitti ska vi ta bilen och åka runt till Ikea, öb och en massa annat. Senare på kvällen är det jag som ska bjuda på middag för tre, kuul!


tre månader bort från sverige!

Om kanske två veckor är biljetterna tre månader bort från sverige bokade! Jag är så fruktanvärt glad. Det kommer bli så jäkla kul! Idag mötte jag Malin, som kommit till Göteborg, inne i stan. Vi gick till Kilroy och fick en massa bra information. Jag kan inte fatta att vi snart ska åka. I julas låg vi nere på mitt rum och bara småpratade lite om det men nu är vi verkligen på väg! UNDERBART!


Ska kanske satsa på en ny klänning? Eller vad säger du malin? haha


Lyckorus

Om man sitter och njuter igenom en hel film och i slutet sitter man och blir alldeles fnittrig. Då måste det ju vara en bra film! Igår vad jag, tessan och kristoffer på bio, mysigt. Vi såg "Prinsessa". Jag bara älskar slutet, helt underbart! Jag var lycklig hela vägen hem!




into the fog of saturday

Okej, lördagen var insane! Först middag hemma hos millrud, gott gott. Runt elva åka vi in till trädgår'n. Där träffade vi Croy och olle. Trevligt. Klockan fem var jag hemma och slocknade direkt. Det var så himla kul, dock blev det kanske lite mycket vätska! haha
 

Detta är den ända bilden jag har från i lördags, men den är fin! Ska bara vänta på att Mattias ska lägga upp bilder på facebook, så kommer det snart fler!


when summer is over

Påväg ut genom dörren imorse får jag ett sms av madde. jag som hade tänkt mig en skön tio minuters busstur till jobbet gick raskt bort och hoppade på en cykel. Fredagar är ju våran "cykla-till-jobbet/skolan-dag". Även om man är riktigt seg på morgonen så är det skönt att röra på sig innan jobbet. Men annars har det faktiskt varit en riktigt skön dag på jobbet. Blev en skön avslutning på jobb veckan! Väl hemkommen gick jag och Märta på en liten sväng, det är så fint nu när alla löven börjar byta färg. Ikväll ska jag hem till Angelica för myskväll, me like! Måste ju vila inför imon då millrud ska ha 20 års firande.


Min fina pappa och en något seg hund


Höst

Dagens! Jag gillar verkligen mina nya tights, riktigt sköna!


shopping försök

igår var det direkt in till stan för lite shopping med tessan. Vi var båda ganska taggade innan men det slutade med att vi bara ville gå och fika. Så det blev kaffe och äpplepaj på cafe vanilj, mums. Sen en liten sväng till innan vi tog spårvagnen till mölndal för att göra lasagne, GOTT! Senare blev det Idol och lasagne, mysigt.




RSS 2.0