Tjollahopp!

Kara slakt och vanner!
Livet ar UNDERBART! Ligga pa en vit strand med gassande sol, me like! Nu ar vi i Thailand, pa on Ko samet dar vi mott upp med jenny och Johan. Dessa dagarna har varit nagonting som jag skulle kalla galet. Festat med thailandarna, spelat biljard och solat. En mycket bra start pa Thailand vistelsen ma jag saga!
Imorgon beger vi oss tillbaka till Bangkok dar vi ska saga hejda till Jenny och Johan och sedan ta natt taget ner mot Ko pah ngan och full moon party.

Idag ar himlen gra och den grater. Finns inte sa mycket att gora har pa on sa vi tog oss en liten svang in mot centrum for att se om dom hade nagra trevliga affarer. Vi hamnade pa ett stalle dar vi fick fotmassage, underbart. Sen blev det lunch vid hamnen och sedan hit igen. En skon dag for en med kraftbranna, suck! Fattar inte hur jag kan vara sa korkad och branna mig IGEN.


Pictures!

Nagra fa bilder! Enjoy!

PUSS!

 


instick

Dalig uppdatering! Nu ar vi i Bangkok och imorgon ska vi bege oss ner till Ko samet for att traffa Jenny och Johan, trevligt! Bilder kommer snart. Orkar inte riktigt sitta och lagga in dom.. Men den som vantar pa nagonting gott vantar aldrig forlange!

PUSS!

Cu Chi tunnlarna

Lite bilder fran dagens bravader. Vi akte till Cu Chi tunnlarna och skjot med AK47, riktigt roligt! Imorgon ska vi traffa gruppen som vi ska aka med genom Kambodja.

So long! PUSS!


Back to Saigon!

Okej, tillbaka i Saigon igen. Har ar varmt och klibbigt!

Efter att vi lmnat Phu Qhoc akte vi over till Rach gia igen nar vi overnattade. Dagen efter tog vi bussen upp till Can Tho dar vi var en dag och overnattade. Sen akte vi till en annan stad som jag glomt namnet pa. Dar bodde vi i en bungalow en natt, har fanns ingenting att gora! Trist. Sen akte vi till Saigon. Nu har vi varit och atit mat och ska nog ta oss en liten svang pa gatan.

nu ar det fyra dagar innan vi ska traffa gruppen och vi har val inte bestamt riktigt vad vi ska gora. Ska aka till en marknad iallafall och sedan far vi val se vad som hander.

Men nu ska vi dra oss, so long!
PUSS!

pictures

Har kommer nu lite bilder som vi tagit hittills. Malin har en massa pa sin blogg med.
So long, PUSS!


Varan guide och honungs bin

orm wiskey

En cykeltur pa en liten o.

Mysig battur

Mekhong deltat

Ett risfalt, dom ar torrare an vad jag trodde dom skulle vara..

Vi fiskade innan snorklingen! dock ingen fisk!

Snorkling

Varat hotell pa Phu Qhoc


moppe-akande!

Idag har vi akt moppe nastan hela dagen! Vi gick upp ganska tidigt och tog mopparna till en annan strand (vi ar riktigt grymma nu!!), sao beach eller nagot. Dar solade vi, badade i kristall klart vatten och at mat som inte var nagot vidare. Sen efter nagra timmar akte vi till ett stalle dar det var en australiensk agare. Trevligt och dar fanns den gulligaste lilla valpen, mums! Sen av till en annan strand dar vi tog en drink men den smakade bara alkohol vilket inte var gott sa vi bestallde in en annan och begav oss sedan tillbaka till hotellet. Nu har vi duschat och ska snart ut och ata middag och sedan ga till en club som heter dog bar.. spannande namn.. hmm!?

Det ar lite strul med datorn nar det kommer till att lagga in bilder.. sa ni far halla ut!!

So long! PUSS!

RSS 2.0