flying without wings

Nu har det varit långhelg och jag har gjort absolut ingenting överanstängande! I onsdags efter jobbet åkte vi till landet för att hämta en bil. På torsdagkväll grillade vi några stycken, mysigt! i fredags jobbade jag och sedan film mys med carro. I lördags myskväll med min efterlängtade sängkamrat Sanna och idag aranäs open hela dagen, svin kallt. Men tilda och hennes lag vann ju b-finalen så det var spännande!
Nu lite mat och sen ska jag sätta mig med en kopp mjölk och honung och titta på en film. So long!


Fia med knuff

Jag har en väldigt söt vän!

Nostalgi-rökning av choklad cigaretter.

Aranäs open


I wanna be a billionare.

Nu har det hänt en del sen sist. Jag känner mig riktigt upptagen hela tiden vilket är skönt.
I torsdags hängde jag och carro med rickard och tim till sticky för att kolla in bandet fourflamingos (låter som ett dansband!) som visade´sig vara ganska bra. I fredags åkte jag och carro hem till tessan för att ha myskväll och vi tittade på Bert, en riktig karl det där! I lördags åkte jag, carro och tessan hem till jenny och johan på middag och spel. Brainstorm är nog ingenting för mig och subbis! I söndags mötte jag och tilda tessan inne i stan. Några sconesköp senare åkte vi hem till tessan för att fika. Det slutade med att jag, tilda och tessan låg inne i deras säng och tittade på Tjenare kungen och åt chips.
 Idag har jag varit riktigt hurtig. Jag, tessan och några från hennes jobb har nämnligen sprungit Vårruset. Fem kilometer i slottsskogen, hurtigt! Nu ska jag bara sova och hoppas att jag kommer ur sängen imorgon!

So long, puss! 

Carro, tim och rickard

Carro hejade på under vårruset.
vi är så hurtiga.

sleeping in my BEED!

Okej, jag är riktigt kass på att uppdatera här gör tillfället!
Nu har det gått en vecka och fyra dagar sedan jag och Malin kom hem från våran resa och det känns både roligt och trist. Jag saknar friheten att kunna vakna på morgonen och kunna göra vad som faller en in, kunna gå runt i shorts och kunna ha solglasögon! Men det är väl skönt att vara hemma och komma tillbaka lite till vardagen, man blir ju lite förslappad när man är ute och reser.
Förra veckan hände inte mycket. Jag träffade lite människor, jobbade torsdag fredag. I fredags och lördags campade jag hemma hos tessan och Kristoffer. Tessan tvingade oss spela monopol, vilket jag självklart förlorade. Men det blev ju tårta till, så jag klagar inte!
Igår var jag och tessan hemma hos farmor och fikade och tittade på lyckohjulet, mysigt!
Nu ska jag värma mjölk med honung för min hals börjar rosta. Skulle ju egentligen träffat jessica idag men halsen tillåter det icke. syyynd!
so long!

monopol och TÅRTA!

puss.


RSS 2.0