¡SIESTA!


Idag bär det av! Min tunga väska står inne i personalrummet och tågbiljetten är nerpackad!
New moon-boken är nerpackad, tältet ligger i sin påse och kameran är laddad!
SO LONG!...

090521

Idag blev det en slapp morgon och sen vid tre mötte jag sanna inne i stan. Då blev det en del shopping och sedan mat i Kungsparken på en trappa. Mysigt! (dock var det mycket fiskmåsar och duvor, blää!). Men det är alltid lika mysigt med sanna. Vi köpte även våra tågbiljetter till siesta! Nu är vi snart där, även om vi inte får jobba tillsammans så får vi ändå en del tillsammans och så får vi två nätter till musik och vinpimplande, mysigt!


mumsig mat

so many things so little time!

Det finns så himla mycket som jag vill göra. Mamma och pappa har börjat fråga lite vad jag önskar mig nu när jag o tessan fyller tjugo. Det är verkligen jätte svårt. Jag vill tex gå på ZZ top i karlstad på min födelsedag med min pappa. Men det kommer ju inte bli av så då har jag hittat en annan sak som jag verkligen känner att jag vill göra. På min födelsedag, på göteborgsoperan är föreställningen "Romeo & Julia". Jag ska någon gång i mitt liv gå på opera och det stod att det skulle vara en slags avslutning med en massa genrer i en. Så jag hoppas verkligen att jag får gå!


090512

Idag har varit en mycket bra dag! Jag jobbade fram till ett och tog sedan bussen in till stan för att möta angelica, Jag hade fått ett skoabstinens på jobbet så det blev stan och skoletande! Det blev ett par röda vans med snörning, underbara! Sen blev det fika vid Hagakyrkan, mysigt. Sen hem för att äta och sedan in till stan med ombyte för att fika med tessan och sedan match. Som vi förövrigt vann med 4-0. Vi var grymma. Dock fick jag ett fläskigt glidsår på knät, typiskt mig! Lövis (min gamla handbollstränare) var där och tittade idag, trevligt!
Nu är klockan dock mycket och jag måste sova, God natt!


solning vid hagakyrkan

strike a pose ladys
(inga snygga dock)

"om man inte får klä av sig på orgia, var är då världen påväg!"

Jag är så jävla trött. Jag kom hem imorse klockan åtta från en natt med massa underbara upplevelser! Det började med en film med tessan och sedan in till stan för att gå på Tingsek med sanna. Sen efter konserten satt vi och pratade en stund, sen hem till hennes kusin på 50-tals fest. Ingen jättebra musik men dans i vardagsrum blev det ju allt. Sen när alla på festen dragit hem var det fyra envisa människor som skulle ut. efter lite övertalning hängde jag med och det slutade med en utslängning från ett ställe, rotande i en container (där vi hittade en stor plåtgryta som blev en trumma som hängde med hela vägen hem till efterfesten!), en lång promenad till en student fest där vi satt ett tag och sedan hem till en för efterfest. Jag tror inte jag skrattat så mycket under en natt som igår.. Vi hade så fruktansvärt underbart roligt. För att sammanfatta kvällen: erotisk dans, lapdance, en massa sanning och en gambiansk regndans! UNDERBART!


Pretty women

Tingsek

Min underbara sanna med den äckliga drinken!

en helg i tanum

Igår tig jag tåget upp till Tanum, angelicas "land". Det var jätte mysigt, precis vid havet! Det vankades iallafall 50-års fest för typ tredje dagen på raken. Men vad gör man inte liksom. Vi hjälpte till lite med maten men vi fick väl i oss en del vi med, även om angelica inte kände någonting så var hennes kusse lite vinglig när hon kom sicksackande över vägen efter oss på vägen hem. Helgen har varit jätte rolig och väldigt mysig. Jag kommer lätt åka upp dit igen, om angelica bara får ledigt i sommar!
Men nu ska vi snart hem till tessan och sätta upp gardinstänger. Tjo


Champangen flödade, vi fick tillochmed med oss en hem!




Toalettläsning

Jag och angelica fick sova i rosrummet, allt var verkligen rosor!

090501

Idag packade mamma, jag och pappa en väska med bullar, kakor och saft/kaffe och hämtade tessan för att åka ut till havet. Det blev vallda sandö som vanligt. Det blåste lite kallt men ett lä ställe och ligga i bikini framkallade en känsla av sommar! Underbart. Nu på kvällen åkte jag, madde och carro hem till tessan för att käka och mysa. Det slutade med Pizza men var riktigt mysigt ändå.


Underbart

Valborg

Denna valborg fick jag verkligen ett klarsynt intryck av vad det verkligen är. En massa människor som ännu en gång har en andledning till att supa. Tex dom 15-åringarna som satt bredvid oss i slottskogen och vinglade sunt medans några av dom spydde. Fan skandlal! Men jag och sanna hade en underbart mysig kväll med pizza, öl och en massa trevligt att prata om. Nämner inget speciellt men sanna vet numera vad hon ska få i 20 års present! haha



RSS 2.0