summarize

En liten sammanfattning av den senaste veckan:

Fredag; utgång med Sanna och Tessan
Måndag; Jobb och bio med familjen
Tisdag; Jobb och mys med Angelica och Millrud
Idag onsdag; Jobb och NERFLYTTNING TILL MITT NYA RUM! HURRA!


Jag fick jättefina julklapp av Angelica. Ett fint armband från Egyptien (som kommer användas imorgon på nyår) och detta underbara kort på min prins! Puss.


JULAFTON

Jag har varit riktigt seg med juluppdateringen. Men här kommer lite bilder från min julafton;


Plutt

Kalle Anka såklart!

Oväntade tomtar kom på besök


Märta fick ju självklart julklappar!

Fina mormor!


Snö på Julafton! Wow, GOD JUL!

GOD JUL!



Julgrans huggning!

Den årliga julgrans huggningen! Pappa drog iväg med mig på det jobbigaste julgransletande någonsin. Jag var helt slut! Men vi hittade en fin gran så vi är nöjda!



091221

I'm not going down on my knees begging you to adore me!..


JULBAKA




nu har vi ljus här i vårt hus..

Nu är det lite snö ute och jag längtar ännu mer till januari! Vintern är mysig i sig men fy vad jag inte gillar när det är kallt! blää. Idag spelade min plutt match så jag hängde med. Det var en riktigt dålig match, men jag kom ju iväg en sväng iallafall.
Nu ska vi duka inför julbaket och middag, mysigt!




The cookie carnival

Disney är verkligen en favorit! Nu sitter jag hemma hos Tessan och tittar på massa disney och så kom vi och tänka på en så underbar liten kortfilm som vi älskade när vi var mindre. Och kan älskar den minst lika mycket nu. Den är ca åtta minuter men ta er tiden att se den, den är så fin!!


Glöggfika x 2

Det är så mysigt med glöggfika. Julvört är ju så gott! I söndags var jag först med familjen hemma hos Tessan och Kristoffer och hade glöggfika och sedan åke jag direkt hem till Millrud där det var glöggfika. Mysigt!


Tessan hade dukat så fint!

Vilka underbara människor!


Saturday night party

I lördags var sanna hemma från Lund, UNDERBART! Vi var först hemma hos Millan på överraskningsfest för Anders. Sen drog vi oss in till stan, vi skulle ju festa stenhårt men efter en bussresa och en tripp med spårvagnen så var vi sjukt sega. Men vi kom fram till Henriksberg där vi träffade nina och andra människor.
Kuuul!



summertime

Jag vill ha sommar, bruna ben och lycka!


Pepparkaksbakning

Jag tror inte riktigt baka pepparkakor är min starka sida. Igår åkte jag hem till Tessan och Kristoffer för att baka pepparkakor och titta på Disney. Det gick väl bra att kavla ut degen och trycka med formarna men sen den delen när dom var inne i ugnen var lite jobbig. Vi brände nästan tre plåtar! Men fina blev dom och säkerligen goda.



vem har nallat?

Mm, mums!


RSS 2.0