copenhagen med angelica

I måndags, tidigt, skulle jag och angelica åka till Köpenhamn för att mysa. Dum som jag är så var jag och sanna fortfarande med norrlänningarna tidigt på morgonen så det blev taxi hem, in snabbt och hämta väskan och sedan springa ner till bussen för att åka in till stan och bussen till danmark. När vi satt på bussen med sprikraka säten, man satt som i gevakt kunde jag sova lite men inte speciellt mycket. Men när vi kom till vårat hotell och lämnat all packning och en dusch senare så var vi ute för att ta oss en sväng på ströget. Dessa två dagarna har bestått av en massa mat, sightseeing, mycket trevligt sällskap och en del shopping. Det var så himlans skönt att komma hemmifrån. Snart ska jag ta min nypackade väska och ta bussen in till stan igen. För jag och angelica ska ta tåget till tanum. Mysigt mysigt.





Millrud, här har vi våran man! världens längsta man!



fjällor och norrlänningar

I söndags efter att jag kommit hem från tessan gjorde jag mig iordning för att åka in till stan med sanna och träffa norrlänningarna från hultsfred. Vi hade verkligen skit kul. Vi åt mat på hard rock och jag skrattade största delen av kvällen.



bildarkiv

Var inne på Hultsfreds hemsida och tittade på bilder. Helt plötsligt ser jag denna bilden! Wow, ändå lite coolt att jag och sanna är med i deras bildarkiv! hehe

Mera hultsfred :)

Nu är sannas bilder här. Bättre sent än aldrig;

Vi var GRYMMA!


The camp Mörrôn körv



Grannarna från typ brasilien


Vattenpipa-dax


Bubbelmaskinen



dag 2, loppis och shopping

Idag gick jag och tessan upp tidigt. Runt elva åkte vi in till stan för att ta en titt på loppisen som skulle vara på heden. Vi gick seriöst igenom den på max fem minuter. Det fanns verkligen ingenting. Och de få lp-skivorna som dom hade var bara massa country-musik, bad. Men vi gick in mot centrum istället och där blev det en hel del shopping. En massa rea nu så det passade perfekt! Gud va jag älskar rea! Sen blev det fika och sen handlade vi lite mat. För sen ska vi sätta oss ute på tessans balkong och äta mat och dricka öl. Mysigt!






man ska vara barn så länge man kan!

Idag packade jag en väska och åkte hem till tessan. Det blev lite middag och sedan gick vi till videobutiken och hyrde film. Det bästa med att hyra film med tessan är att vi alltid väljer så roliga filmer. När jag var mindre läste jag en serie vi namn w.i.t.c.h. Så vi hyrde säsong ett till tre. Underbart! För man ska ju vara barn så länge man kan!? eller? 
Imorgon blir det iallafall marknad/loppis på heden, kul kul!




desperat efter mat

Efter jobbet idag, när jag kommit hem, kom jag på att jag glömt lämna nyckel på jobbet. Segt, men det var iväg tillbaka. Men jag fick ju sällskap av skalle per så det var mycket trevligt! Sen när jag kom hem kom dom stora bekymmrena. Vad ska jag laga för mat? Suck, jag är riktigt dålig på att laga mat. Men jag ringde till tessan lite desperat, så det blev varma mackor och "10 orsaker att hata dig". Den är så bra. Jag bara älskar Heath Ledgers leende, smälter! Men iallafall. Sen blev det lite disney på det med, som vanligt. Men det var riktigt mysigt. Nu ska jag snart gå och lägga mig så, natti natti!

farmor och fotografier

Idag blev det en tripp till farmor för att lämna en motioncykel och för att äta kakor. Det är så mysigt att komma hem till gamla människor och titta på alla kort dom har, speciellt dom roliga på en själv som liten! haha




Min räddare är här!

Jag vet inte hur länge jag försökt hitta någon som vill följa med mig på opera. Jag trodde jag skulle behöva bli gammal och att någon av ren sympati skulle följa med mig. Men nu har jag hittat min räddare som ska gå med mig på opera nästa år! Wow jag tror inte ni förstår hur kul detta ska bli, jag är helt uppe i varv!!


Phantom of the opera


Familjetripp till Gällstad

Idag blev det en liten utflykt till Lager 157 i Gällstad. Det är inte så ofta som vi gör saker hela familjen nu eftersom tessan flyttat så detta var mysigt. Det blev en del shopping och sedan "resturang" eller vad man nu ska kalla det. Men det var gott! Så nu blir det film med plutten och sedan sängen tror jag. Imorgon ska jag in till stan och äta tapas med Zevit, mys mys. Henne har jag inte träffat på en evighet!




tea-party

Idag åkte jag hem ganska tidigt till tessan där vi skulle förbereda inför tea-partyt/drink-partyt. Vi bakade och bakade, men det blev riktigt bra! Jag sprang massa gånger till affären men det var det värt. Sen runt sex kom dom andra och allt bar igång. Det var jätte mysigt! Vi spelade spel som ibland är obligatoriskt för att kvällen ska hålla igång. Men det var skitkul, senare på kvällen åkte vi in till stan. Där dansade vi oss svettiga och sedan bar det hem till chipsbunken, Mums!















havet-grillning

Efter jobbet idag (min näst sista dag, snart semester!) mötte jag upp sanna vid linnegatan och så tog vi en sväng på systemet och hemköp, sen bar det ut till saltholmen för att grilla. Sanna fick igång grillen denna gången! Riktigt bra! Min kamera hade laddat ur så det bli tyvärr inga bilder för jag hittade inte min mobil-sladd, suck! Men det blev korv, cider och sen smakade vi på en öl som såg lite ut som en medicin-flaska. Skumt. Men det var jätte mysigt! Nu är jag ensam hemma och tänkte poppa popcorn och sätta på en film..


fika-dejt!

Efter jobbet idag (som var lika tråkigt som vanligt. Jag längtar tillbaka till mina underbara elever på skolan!) så åkte jag in till stan och mötte min underbara. Det blev fika och lite shopping. På lördag ska jag ju på tea-party hos tessan så jag var ju tvungen att hitta någonting fint att ha på mig. Måste bara komma på vilka skor jag ska ha, suck. Det är det jobbigaste!
Måste även tillägga att sanna kommit in i Lund! STORT GRATTIS till henne!!


(bild sen midsommar, pretty pretty!)

090713

En dag som denna vill man bara ska pasera på fort som möjligt. Jag hatar att ha dagar när humöret är som en berg -och dal bana. Ena studen gråter man och ena står man och kokar av ilska. Jag vill bara göra saker hela tiden så att jag slipper tänka, komma in i skuggan..


so I can shine

Nu var det ett tag sedan jag la upp musik, men idag blir det bannemig en låt. Denna men 3 doors down är underbar. Lyssna verkligen på texten!


3 doors down - Let me be myself

Hultsfred 09

Nu är jag hemkommen från en vecka i det regniga Hultsfred. Det har varit skit kul! Allt från att smaka på hembränt i några roligt störda norrlänningars tält, se SMK dansa nakna på scenen och dodgeball till allt ler-vandrande. Men det har varit riktigt roligt! En massa bra spelningar och stämningen på topp! Träffade en massa människor läst små texter på bajamajorna som dom haft på festivalen sen bara gud vet hur länge. Fy tusan! Som vanligt frår bilder pryda inlägget. Snart ska jag in och duscha vilket ska bli det skönaste på länge! Det är någonting som jag verkligen behöver!!





















Sannäs-weekend

Helgen tillbringades i Sannäs, Angelicas land. Det ligger vid havet så det blev en båt tur till en liten ö eller vad man ska kalla det. Det blev en tripp till Grebbestad för att se om det var lite festligheter där. inte jätte mycket folk men det var ändå trevligt. En bränna blev det av den röda sorten, men röd är med en färg, eller hur Angelica!? hehe









RSS 2.0