So many feelings at the same time

Inom mig just nu finns en känsla jag aldrig kännt förut. En känsla som skriker Övergiven! En känsla av förtidig saknad. Allt detta pågrund av dig, min älskade underbaraste lilla Tessan. Du ska ju fan snart flytta ifrån mig, en timma bort. Allting kommer ju på något sätt bli annorlunda nu..


~

~ Har lite problem med internet, men uppdatering från helgen kommer så snart som möjligt!

Spring is here

Nu första gången för iår satt jag ute i våran trädgård och solade. Det var inte kallt, bara en liten ljummen vind. Nu är det verkligen vår ute och det är så fruktansvärt underbart!!!


Fyll inte livet med dagar, utan dagar med liv!

Idag efter jobbet åkte jag in till stan för att fika med Sanna. Men jag gick en stund själv på stan och det är aldrig speciellt bra. Det blev en del shopping (två linnen, en ring, en träningstopp, ett par tights och en kjol). Sen när Sanna kom in så gick vi till Cafe Villekulla. Vääldigt mysigt, har aldrig varit där förut. Det blev kaffe och mycket god kaka. Ett spontant titt i "meny"-boken blev nog den bästa uppenbarelsen denna veckan! Man kan nämnligen hyra cafets lokal och ha tex en fest där. Eftersom vi diskuterat ett bra tag nu att vi ska ha en fest när vi fyllt tjugo, men halft lagt ner det eftersom vi inte hittat någon lokal så blev detta hur perfekt som helst! I´m so exated, and I just can´t hide it!..Perfekt för detta ögonblick.
Men nu är det sent och jag ska jobba imon, börjar med jympa. Natti



min fina vän

grey as a rock

En gång i månaden (som mån ga andra av det kvinnliga könet säkert upplever) så blir jag en total nedbruten bitch. Jag känner mig fruktansvärt ensam och utelämnad, jag är riktigt bitchig mot min famlij och jag håller mig helst för mig själv. Jag blir tråkig och grå. Jag skulle bara vilja att man kunde skippa det och slippa känna sig svag och otillräcklig för allt omkring sig. Även om jag är väl medveten om detta så orkar jag inte bry mig, jag orkar inte anstränga mig att vara glad..

Shit, detta är nog det mest deprimerande inlägget jag skrivit. Men jag känner inte för att skriva. Men för att bara skriva lite som hänt det senaste..
Idag tittade jag klart på säsong fyra av One tree hill, vi åt årets första grillade mat och jag funderar starkt på att gå ut och springa.. Solen sken förut innan den gick ner och himlen var blå. Så skönt. Iallafall det kan få mig att må bättre. I fredags sov sanna här, mysigt. Även om vi inte fick skrivit ansökan till festivaljobb. Imorgon börjar en ny arbetsvecka.


The line it is drawn
The curse it is cast
The slow one now
Will later be fast
As the present now
Will later be past
The order is
Rapidly fadin'.
And the first one now
Will later be last
For the times they are a-changin'.

~ Bob Dylan






Music in waiting time

So you face it with a smile
There is no need to cry
For a trifle's more than this


Narcotic - Liquido

Med blommor och med blad, vi hyllar dig idag..

Idag var det riktigt skönt att träna. Jag var riktigt peppad! Efter träningen åkte jag och Tessan hem till mormor och morfar för idag fyller nämnligen min lilla morfar år. Det blev fika och lite prat. Men eftersom det har varit en lång dag idag så blev alla lite trötta mot slutet. Så nu ska jag återgå till mitt beroende, nämnligen One tree hill! Går runt och längtar tills jag ska få se på det! Sjukt att man kan bli så beroende av en serie. Men det är ju så spännande nu, allt är rörigt men o så bra!


GRATTIS!

solterapi och vårkänslor

Nu sitter jag här och väntar på att sanna ska ringa och lägger in en massa ny musik på datorn medans tessan bakar choklad och nöt skorpor, mums. Ska hämta sanna sen så vi kan åka och sola, måste få lite solterapi! Vi tog en sväng på Allum innan hon skulle på möte. Det blev en lite jeans jacka och några nya trosor. Alltid bra att ha. Vårkänslan är på topp, jag blir sprudlande lycklig varje gång solen skiner igenom molnen, underbart!


New and pretty

a wonderful weekende in Lund

Jag har haft en helt underbar helg. I lördags morgon åkte jag in till stan för att möta sanna. Tåget till Lund gick tjugo i tio, vi var väl förberedda med två tidningar och lite att smaska på på vägen. Det var långt och segt. När vi var framme blev det ett långt och smärtsamt letande efter hotellet, väskorna var tunga som satan. Men när vi frågat en gubbe och tillslut hittat fram ville vi inte annat än att slänga in väskorna på rummet och dra ut på stan. Vi blev lite fundersamma när dom sa att vi skulle få ett lite speciellt rum med en negativ ton. Vi fick gå ut och gå ca femtio meter och ser en fyrkantig lite stenbyggnad som inte alls ser lika mysig ut som det andra gamla fina huset. Men när vi kom in blev vi fruktansvärt chockade. Det var det mest underbaraste hotell rummet jag någonsin bott i. Sängloft och underbara lövtapeter.
Ut på stan där vi shoppade en hel del men samtalsämnet återkom nästan hela tiden till vårat underbara hotell rum. Men när alla affärerna började stänga och vi inte hade någonting att göra så bestämde vi oss för att gå på  bio. Sen tillbaka till hotellrummet för att göra sig iordning och sedan gå ut och äta. Det blev grekisk resturang, mums. Sen ut för att hitta någonstans att festa loss. Men gud va trötta vi var. Det blev istället hem till hotellrummet för att sova, såå skönt var det.
Sen dagen efter vaknade vi vid halv nio, gick och duschade och sedan hotell-frukost (Mums!). Sen städa och packa och sedan begav vi oss till öppna huset på Lunds universitet. En massa information och en massa regn, trist.
Efter det gick vi och satte oss på Espresso house och tog en fika tills tåget skulle gå. Sen när vi gick ut började solen skina! Första gången på hela helgen, underbart. Så på med brillorna och väntade på tåget.
Sanna min underbara, du gjorde min helg!


on our way

Sanna och den konstiga medicin-liknade drickan


dom underbara fönstrerna på rummet med sängloft!

en shoppingtur på stan

tillbaka i vårat underbara hotellrum

påväg ut

mat på grekisk resturang

öppet hus

väntar på tåget

On our way home

Bröllops servis

Nu ska jag packa inför morgondagen. Okej, vi ska bara vara borta två dagar men vi ska göra jätte mycket på två dagar. Ska bli jätte kul!
Förut var jag hemma hos mormor och morfar o fikade. Mormor hade tagit fram en jätte söt servis som dom fått när dom gifte sig för ca 55 år sedan, fint!


Väldigt dålig bild. Men mobilkameran är ju inte den bästa!

Fixar suget

När jag kom hem förut och hade ätit fick jag ett sådant fruktansvärt fixar sug. Så jag plockade fram sy maskinen och sydde in byxbenen på ett av mina byxor.. riktigt händigt måste jag säga! Sen klippte jag av två par jeans till shorst. Och sen råga på allt så gick jag runt i mina klackskor och övade.. Shit, det går inte så bra! Men jag får väl hoppas att jag inte ser allt för dum ut när jag går med dom på lördag. Tänk om dom kommer skratta åt mig i Lund.. Nej fy! Nu ska jag sätta mig och vila fötterna i ett fotbad och kolla på film.. tjingeling


Knepa och knåpa

Disco in the world of nostalgia

Idag på jobbet ska vi ha disco. Det är så kul att eleverna blir glada för så lite. På torsdagar brukar vi tex gå och titta på tåget när det stannar borta på stationen och sen gå tillbaka. Det tycker dom är jätte kul. Men som sagt, disco. Jag har tagit med mig en massa gamla skivor med musik. Hits For Kids. Det ända ordet för detta är Nostalgi!


Spice girls - Wannabe


Aqua - Barbie Girl

Another day in the life of ordinary

Nu har jag tränat på friskis, skit kul. Dans blev det idag eftersom jag inte fick plats på medelpassetinnan. Men jag gick hem till Angelica så hon fick underhålla mig tills vi skulle träna. När jag kom hem satte jag och tessan oss och tittade på high school musical 3. Nu sitter vi här, hela familjen, runt matbordet och diskuterar om lite allt möjligt.
Sanna smsade mig imorse. Hon har nu köpt och hämtat ut biljetterna till Lund. Woho, nu åker vi snart. Ska bli så himla kul! Men nu orkar jag inte riktigt skriva mer. Natti



Soo pretty

Idag har det varit en relativt rolig dag. Lektionerna har varit roliga och på ena tittade vi på förorts ungar (jätte mysig). Sen när jag skulle till bussen var det tio min tills bussen skulle gå så jag tog en sväng på skopunkten. Vilket resulterade i ett par nya skor. Nu kommer det viktiga i detta. Dagens stora, någonting som nog ingen av er skulle kunna tänka er. Empan har köpt ett par HÖGKLACKADE SKOR! Nio cm klackar, dom är såå fina! Jag kan knappt tro det själv. Men jag och sanna ska ju vara snygga nu när vi åker till Lund, måste ju impa på skånepojkarna! Vid nitton års ålder kommer det in ett par högklackade skor i Empans liv. Impressiv!
Men nu är det sent och jag är trött. Vi har precis varit på kalas. Massa god mat, men jag började sju imorse så jag är sjukt trött! Natti natti


The new shoes

Its mine and I like it!

Dell Laptop - PREMIÄR PÅ EL-GIGANTEN!
Jajjamensan. Jag har nu köpt min alldeles egna dator! Den är såå fin (bilden är från hemsidan). Det blir dock inte så mycket undanlagt till asien-resan denna månaden men det gör inte så mycket. Det är ju ganska långt kvar så det ordnar sig nog. Nu sitter ajg här och försöker lägga över all musik så jag har någonting att lyssna på. Jag har ju installerat windows media player nu så! Hehe, detta är så kul! Jag måste ju ge datorn ett namn, för skoj skull. Hmm, jag får fundera lite på det. Återkommer med namnet senare. So long

Gardiner från Gambia

Nu är man hemkommen från jessica. GUD vad avis jag är på hennes lägenhet. Den är sååå fin! Jag skulle så gärna vilja ha den. Den är ju även billig. Så om hon och gabriel nu ska flytta så har jag redan tagit första-tjing på den!
Vi åt en jätte god sallad med kyckling och tittade på melodifestivalen. Bara en massa disco.
Men när vi tröttnat på tv så tog jag på mig sannas nyinköpta fina högklackade skor. Eftersom jag aldrig gått i högklackade skor innan så försökte vi lära oss lite hur man gör. Man vill ju inte se ut som en anka eller en stel pinne. Men jag tycker faktiskt att vi var duktiga, haha
Men nu är jag så sjukt trött. Märta har tagit över min säng så jag får se om hon vill dela med sig lite, vi kan ju alltid hoppas! Natti natti


Jessica och hennes unerbart fina gardiner från Gambia

RSS 2.0