a wonderful weekende in Lund

Jag har haft en helt underbar helg. I lördags morgon åkte jag in till stan för att möta sanna. Tåget till Lund gick tjugo i tio, vi var väl förberedda med två tidningar och lite att smaska på på vägen. Det var långt och segt. När vi var framme blev det ett långt och smärtsamt letande efter hotellet, väskorna var tunga som satan. Men när vi frågat en gubbe och tillslut hittat fram ville vi inte annat än att slänga in väskorna på rummet och dra ut på stan. Vi blev lite fundersamma när dom sa att vi skulle få ett lite speciellt rum med en negativ ton. Vi fick gå ut och gå ca femtio meter och ser en fyrkantig lite stenbyggnad som inte alls ser lika mysig ut som det andra gamla fina huset. Men när vi kom in blev vi fruktansvärt chockade. Det var det mest underbaraste hotell rummet jag någonsin bott i. Sängloft och underbara lövtapeter.
Ut på stan där vi shoppade en hel del men samtalsämnet återkom nästan hela tiden till vårat underbara hotell rum. Men när alla affärerna började stänga och vi inte hade någonting att göra så bestämde vi oss för att gå på  bio. Sen tillbaka till hotellrummet för att göra sig iordning och sedan gå ut och äta. Det blev grekisk resturang, mums. Sen ut för att hitta någonstans att festa loss. Men gud va trötta vi var. Det blev istället hem till hotellrummet för att sova, såå skönt var det.
Sen dagen efter vaknade vi vid halv nio, gick och duschade och sedan hotell-frukost (Mums!). Sen städa och packa och sedan begav vi oss till öppna huset på Lunds universitet. En massa information och en massa regn, trist.
Efter det gick vi och satte oss på Espresso house och tog en fika tills tåget skulle gå. Sen när vi gick ut började solen skina! Första gången på hela helgen, underbart. Så på med brillorna och väntade på tåget.
Sanna min underbara, du gjorde min helg!


on our way

Sanna och den konstiga medicin-liknade drickan


dom underbara fönstrerna på rummet med sängloft!

en shoppingtur på stan

tillbaka i vårat underbara hotellrum

påväg ut

mat på grekisk resturang

öppet hus

väntar på tåget

On our way home

Kommentarer
Postat av: bunny

Oh, how I love to be around (you)!

2009-03-08 @ 23:50:55
URL: http://sannakajsdottir.blogg.se/
Postat av: Anonym

va fn e Ecpresso house ? haha =)

2009-03-09 @ 16:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0