when the boring times become fun

Vad gör man inte när man har tråkigt!? Jag och min plutt tog iallafall en massa fina kort! Eller iallafall roliga!..




festival-abstinens!

Det är så fruktansvärt tråkigt väder ute! För att pigga upp mig själv lite så tittade jag igenom sommarens festival bilder. JAG VILL MER! Jag är grymt sugen på att gå på festival igen!
NJUT!


foxy mama

Idag tog jag mig en sväng upp till Angelica aka Foxy mama! Hennes mamma bjöd mig på min första glögg iår! Det var glögg med någon clementin smak elller nåt, lite spännande.
Bulle, kaffe, en prins och en foxy mama = en myskväll!




en prins!


hjärta ♥

Sanna är nu hemma för att plugga till sin as feta tenta som hon har på torsdag! Sheet, jag fattar verkligen inte hur hon kan! Hon är BÄST! Me iallafall. Igår möttes vi vid mölndals bro och köpte thai-mat och godis. Vi hade sjukt kul hela kvällen! Vi pratade konstant i flera timmar! MYSIGT!
Jag saknar sanna skit mycket! så jag tycker att hon kan komma hem lite oftare, eller att jag får pengar så jag kan åka ner till henne!
Tarzan ♥ Jane


haha, en rolig bild får beskriva kvällen!


It's here!

Idag är dagen jag och Millrud har pratat om LÄNGE! Vi ska gå på New moon och jag är riktigt taggad! Jag hoppas den är bra!
Men nu ska jag åka och hämta tessan, later!


Diabilder

Igår firade mormor och morfar 55 års bröllopsdag, ännu har dom inte tröttnat på varandra! Men vi tog iallafall fram en massa gamla dia bilder. Riktigt roligt!


Mammas frisur är inte att leka med!

Jag är riktigt avundsjuk!!

Mamma har alltid varit en badkruka


Stiligt morfar!

Pappas lyckliga stund!

Är jag inte mig lik?


Say hello to down under

I lördags hade carro och hennes två australien-resekompisar sin hejdåfest. Det var jätte kul! En massa söta människor var där! KUL!
Orkar inte skriva så mycket om det, men här kommer lite bilder;


Millrud, foxymama och tessan

boobtouch

två subbisar och en sofie



Vimsiga julle

När jag och mina systrar var små lyssnade vi nästan alltid på Svingelskogen. Så himla mysigt! Men så iallafall så satt min lillasyrra och lyssnade på musik precis och sa att hon tyckte att denna låten är så himla mycket mig. Självklart tyckte ju mamma och pappa det med!


Svingelskogen - vimsiga julle


Mera Lund helger vill vi ha!

I helgen var jag, tessan och Mathias nere i Lund och hälsade på Sanna. Vi har haft sjukt kul och jag saknar sanna redan! På lördagen var vi på konsert och festade efter. Mathias var sjukt packad men också sjukt rolig. Haha, vi kommer sent glömma den kvällen! Det har varit så sjukt skönt att komma bort från all stress här hemma..


ett stycke tågresa!




Strids-partners

HAHA, sanna detta lär bli årets bild!


Michael Jackson moves!


haha, sannas min slår allt!!

Autum leaves


olidlig väntan

Häromdagen mötte jag Angelica nere vid partille centrum och så köpte vi en massa godis och chips och begav oss hem till Carro. Det var verkligen jätte mysigt! Jag gillar kvällar när man äter en massa onyttigt, mums!
Igår var jag och Tessan hemma hos mormor och morfar och åt middag. Mormor hade dukat med finporslinet. Ljus och rött vin, mys!
Idag är Carro barro på dejt så jag sitter och väntar på att hon ska ringa och berätta hur det gått! Spännande!



Halloween

Igår var det ju halloween. Mina päron skulle på halloweenfest så min plutt fick måla och tupera.
Haha, vad sägs om resultatet?



RSS 2.0