movietip



Transformers,
o så bra!
Väl rekomenderad

are we humans or are we dancers

Igår var det jätte skönt att komma hem från jobbet. Jag gick och la mig en liten stund sen åt jag mat och sedan begav jag mig hem till sanna. När sanna kände sig redo gick vi hem till Nicole, sannas kompis kompis. Där satt vi och pratade om mest deprimerande ämnen och lyssnade på musik. Sen när vi  suttit där en stund gick vi till bussen för att åka in till stan. Väl inne i stan kom vi inte in någonstans, dom andra tre var arton och det var ju tjugo överallt vi gick. Så jävla typiskt. Efter att ha strosat runt i ca en timma kom vi fram till the gueen, inget dansställe men man kunde iallafall sitta och snacka. Men dom andra banga så det blev bara jag och sanna kvar. Vi beslagtog två stolar och satte ocss vid ett bord och pratade. Mycket prat, gäspande och chilinöts ätande senare bestämmde vi  oss för att bege oss hemmåt. Men eftersom bussen inte skulle komma förens en halvtimma senare gick vi till seven eleven och köpte korv respektive panini, mums!

Idag bestämde vi oss för att åka till mölndals secondhand. Ett mycekt bra val. Jag köpte tre ramar och sanna köpte två burkar, en väska, två böcker och en stor hylla. Sanna vad hände med "jag ska inte köpa någonting"? Haha. Sen gick jag fårn mölndals sjukhus till cafeet för att fika med tessan, jag var dyngsur när jag väl var framme. Men det var mysigt, så väl värt det!
Sen åkte jag in till stan för att kolla på en skiva. Men det slutade med att jag blev en skiva och en tröja rikare. Mycket trevligt. Sen mötte jag kristoffer och max, skjuts hem tackar man ju inte nej till. Men nu ska jag kolla på transformers med pappa så, so long..


Jag och min fina fikavän

swimming like a dolphine

Ännu en dag har paserat, men denna slutade på ett lite hurtigare sätt. Efter jobbet gick jag till banken för att fixa lite, sen gick jag till panduro för att köpa garn.. det fanns inte! snyft.. jag får vänta ända till onsdag. Men efter panduro gick jag för att möta upp tessan för att vi skulle åka och simma. I bilen på vägen dit satt vi och klagade lite på att vi hade ont där och där. Men trots att vi försökte övertala varandra att vi inte skulle åka så kom vi iallafall fram. De t var faktiskt riktigt skönt att simma. Men när vi nästan var klara så skulle dom börja med vattengympa.. WOW, jag måste bara vara med där någon gång. Det verkar vara roligt även om det är lite tant-varning. haha. Men vi gick och bastade istället vilket var vääääldigt skönt. Sen åkte vi hem till mormor och morfar för att prata lite och lämna bröd. Dom är så söta, puss på dom. Och nu sitter jag här efter att ha ätit lite mat.
Jag har nu tagit på mig att börja vid sju imorgon så jag måste verkligen sova nu. Sen har jag även sagt att jag kan jobba den tjugoandra och den tjugotredje december. Det är ju ändå ingenting viktigt man ska göra då ändå. Man ska ju bara vänta på att det ska bli julafton och att man ska få bombadera cd-spelaren med julmusik!
Men nu måste jag sova, natti natti


candles in the night

Efter jobbet idag var jag riktigt trött. Satt på apt i ungefär två timmar. Inte det minsta roligt. Men jag fick skjuts hem av irene, skönt! Sen väl hemma gjorde jag iordning mat och sedan åkte jag och hämtade sanna nere vid allum. Det blev inget stickandes idag med det blev en fika nere på mitt rum med tända ljus och te. Riktigt mysigt. Som jag alltid brukar skriva, det är så skönt att prata av sig. Om allt och ingenting. Bara spåna och diskutera.

Sen körde jag sanna hem nu vid nio. I bilen satt vi och pratade om hur blind man är när man är hemma. När man är utomlands eller någon annanstans så hittar man på en massa saker hela tiden, man sitter sällan bara still och kollar på tv eller nåt i den stilen, man mår bra och har inte tråkigt. Men när man är hemma ser man inte alla roliga saker man kan göra. Man är bara hemma och blir rastlösa (jag har väldigt lätt för att bli rastlös). Men imorgon ska jag och tessan åka och simma, ska bli skönt att göra någonting för att få igång kroppen.
Men nu ska jag sova, ska ju jobba en lång dag imorgon med. Tjoo

and so on

Rast, jag är trött i huvet och känner att min säng är lockande. Idag är det ju även en massa möten och annan skit. Men sen innan mötena ska jag springa till banken, eftersom mitt bankomatkort inte fungerar får jag ta ut pengar på andra sätt. Så himla typiskt att banken stänger klockan tre här. Sen ska jag vara på massa möten, sen hem för att hämta bilen för att åka och möta sanna så att vi kan åka och köpa garn. åååh, va mysigt.
Imorse när jag kom till jobbet så var kolsvart överallt. Strömmavbrott. Alla eleverna tyckte ju att det var roligt, men det gjorde mig bara ännu tröttare. Suck. Men nu är ljuset på och jag ska sätta mig i fotöljen och käka lite minitomater. Jag är nämnligen börjat mitt nya nyttiga liv nu. Om jag inte tränar bli det heller inget godis. Gud va jag kommer få plats för mycket julmat till jul..
Påtal om jul.. julklappar. Vad ska man köpa till alla? det är så fruktansvärt svårt. Tessan önskar sig en matberedare för 6,000, eeeh okej? det är ju så kul.. ja får väl sticka alla varsin halsduk och så får det vara bra med det..

long day

idag är en sådan dag då amn bara längtar tills då man ska få gå runt i joggingbyckor och en mysig stickad tröja. Men inte förens nu får jag chansen och jag som hade tänkt att jag skulle sova tidigt. Men bara för att jag är lite hungrig så ska jag ta mig en macka och mysa i mina joggingbyxor.
Imorgon ska jag förhoppningsvis vara med sanna. Vi ska kanske åka och köpa garn för att sitta och sticka till bra musik och ljus. Åååh.. lovley!

More Than A Feeling

Nu har jag suttit och pratat med mina kära sanna i en och en halv timma på telefon. Mina öron var något varma och röda. Nej skämt och sido. Det är så himlans skönt att prata av sig ibland, och på en och en halv timma så hinner man ju verkligen prata om lite allt möjligt. Mysigt kan jag lova.

Jag har letat igenom en massa skivor, gud, jag gillar verkligen gammal rock. Denna låten går just nu nästan på repeat genom mina hörlurar. Jag blir bara så glad av den..


Boston - More Than A Feeling

Brunos espresso kafe

När man har ett jobb som jag så blir får man inte rikigt prata av sig på sin egna nivå utan det blir lite mer down eller hur man nu ska säga. Så idag när jag hade rast ringde jag tessan och då sa hon att hon skulle in till stan och fika med Karro. ååh, tänkte jag och bjöd in mig själv lite så där halvt. Jag åkte hem i all min hast för att käka, måste ju få i mig mat.. sen åkte jag in till stan för att hitta, lite avskilt, Kafet Bruno där tessan och karro redan hade ätit soppa och var ivriga att köpa fika.
Inne i stan har do börjat med all jul dekoration. jag riktigt gick och mös för mig sjäkv när jag gick emot brunnsparken. Mmm..



days passing by

Ännu en tråkig dag har paserat och jag kan knappt bärga mig innan klockan slår tio så jag får gå och lägga mig.. Jag har kollat, för andra gången på två dagar, på what happens in vegas (mycket bra). Jag har varit nere på allum och träffat adam. Nu ska ajg ta på mig myskläder och ta mitt täcke och sätta mig framför tv med en kopp som inehåller någonting varm (typ kaffe) för att vänta på att da vinci koden ska börja. När jag var och såg den med mamma, tessan, daniel coh junette så var det bara jag och daniel som fattade vad den handlade om, jag får se om jag kommer ihåg någonting..
Jag har försökt nå min kära sanna men hon är en upptagen ung dam ska ni veta.
Jag ska lägga upp en bild på mig och min kära, s blir jag nog lite piggare..


because the night

Jag är trött och skulle gärna gå och lägga mig. Men jag har lovat mamma och pappa att jag ska hämta dom ute på hisingen inatt. Vad gör man inte för sina älskade föräldrar? jaja, nog om det. Jag funderar på om jag ska kolla lite mer på tv. Kanske är det lite miami ink som jag kan kolla på. Jag blir så himlans sugen på att tatuera mig när jag tittar på det programmet. Jag och tessan har tänkt länge nu att vi ska tatuera in någonting likadant i nacken. Någonting som har en betydelse för oss. Men det svåra är ju ändå att hitta någonting som känns rätt. När den väl är där så kan man ju inte ångra sig..  men vi får väl se om jag kan hitta någon snart.
Men nu ska jag göra någonting vettigt..


speak the word

Idag är en sådan dag då man gör saker man annars inte har tid med. Jag tog min pappas slipmaskin och satte igång med att slipa en vit liten hylla som jag köpt färg till. Men shit, det är verkligen hur jobbigt som helst. Har ni hört talas om vibrationsplattor? man ska tydligen bli vältränad om man står på en sådan. Jag är helt slut i mina armar och eftersom slipmaskinen vibrerar så måste ju mina armar ha fått sig en dos träning. Alltid lika bra.

Nu tänkte jag att jag ska göra mig iordning, jag ska nämnligen köra mamma och pappa till en fest (och hämta dom inatt) och sedan åka direlt till min plutts match. Allting händer samtidigt..

gourges


Jag måste bara tillägga att jag har en så snygg vän vid namn nicke.


disco

Det känns så himlans roligt nu på jobbet för jag har fått ta hand om en massa nya saker. Det blir så mycket roligare när man känner sig förtrodd.
Nu ska jag laga mig själv lite mat för sedan ska jag antagligen ut med min godis och några av hennes kompisar. Så mat i magen är nog lite bra att ha. Så nu ska jag laga mat, tjo så länge..

ITS SNOWING!

DET SNÖAR!! Första snön för året! Wow.. Och senast igår såg jag en kille som åt glass.

its like singing in the shower but you´re not naked

Sanna, jag har tänkt. Vad sägs om singstar någon kväll med vin och massa mat? Jag tycker iallafall att det låter mysigt. Jag satt nämnligen och lyssnade på lite musik och så kom jag på denna låten.. en sann singstar låt!


~ Culture Club - Karma Chameleon ~

boring

Det känns som det är väldigt mycket ointressanta saker som skrivs på min blogg just nu. Men för tillfället så händer det ingenting annat än detta. Men jag hoppas att jag kommer iväg på någon liten weekend-paus bort ifårn allt här hemma för att ladda och andas in ny energi. Men vi får väl se hur det blir med den saken..
Men för att kunna iallafall bli lite piggare hade jag tänkt att sätta igång med min springning igen. Måste verkligen börja röra på mig. Jag och tessan funderar även på att börja simma två gånger i veckan. Det verkar ju mer motiverande än att springa kan jag ju lova!


food

Det blev ingenting med min kontaktperson idag heller. Känns som vi aldrig träffas. Men det är ju bara två till tre gånger i månaden så. Men jag nu har jag iallafall ringt honom och läst min lilla lista, han tyckte faktiskt att det var bra saker. Men nu bestämde vi att vi ska träffas på lördag.
Nu är alla i familjen borta så jag tänkte att jag ska äta mat i min ensamhet och sedan sätta mig och sticka lite på min halsduk framför tvn. Sen ska jag förhoppningsvis gå och lägga mig tidigt idag. Det är så skönt att det är fredag imon. Hela veckan har redan paserat.

(riktigt så ser ju inte min köttfärs
ut kan jag ju bara säga)




"hej godis!"

Efter dagens alla möten så kom jag hem, slängde i mig två smörgåsar, sprang ut med Märta och sedan ner till bussen för att åka till teckenspråkskursen. Stressigt... Kursen börjar bli svårare nu. Våran lärare tar in allt mer avancerade saker. Mend et är verkligen kul. Sen såg jag någonting som jag gick och grundade på. Vid busshållplatsen stod det en kille och åt glass.. Eeh okej? Här går man med vinterjacka, halsduk coh vantar.. och så står han och äter glass i en vårjacka. Ibland så undrar man verkligen hur människor tänker.
Jag måste även lägga till en liten kommentar om min kollega som lite söt. När hon ska svara i telefon och det är någon av hennes nära så svarar hon alltid "hej godis!". Jag tycker det låter så himla töntigt så det blir gulligt. Så sanna, nästa gång du ringer ska jag svara hej godis! Det blir väl lite trevligt! haha

Men nu ska jag återgå till det lilla sista på mitt garnnystan.. jag måste köpa nytt garn. Min hobby som sticktant kan inte fortgå om jag inte har mitt garn! Men imorgon hinner jag inte köpa garn för då ska jag träffa min kontaktperson. Trevligt trevligt. Jag har skrivit upp en massa punkter med förslag på vad vi kan göra. Jag får väl sen vad han tycker om det.
Men nu ska jag gå och sova min skönhetssömn..


jag och min godis

jordklot

Rast, SKÖNT! Nu sitter jag här med mina stickor och tittar ut genom det fönstret som leder till en vägg.. kul?!
Det är så fruktansvärt kallt ute så jag fryser bara jag tänker på det. Nu har frugan åkt hem till norge igen, vi som bara hann träffas en liten snabbis på söndagen. Men men. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra till jullovet. För jag som alla elever har jullov mellan den 19 december till den (en dag tidigare) 7 januari. Men va fasen ska man hitta på. Jag vill resa någonstans. Om någon har nått förslag är det bara att höra av sig!? Jag måste verkligen bort från denna hålan..

Idag är det teckenspråkskurs och på tisdag ska vi på studiebesök på dövas förening med kursen. Det ska iallafall bli roligt.. Men nu ska jag återgå till mitt stickande. Men snart är garnet slut så jag måste verkligen gå och köpa nytt..

Sticktant

Suck, öppethus på jobbet hela dagen. Eleverna blir helt stissiga och personalen lite stressad. Men det var iallafall trevligt när vi satt allihopa och åt pizza innan kvälls-öppethuset. 
Jag har även börjat min hobby som sticktant. Jag har börjat sticka, det är så himla rofullt. Det är första gången jag stickar och det blir faktiskt riktigt bra. Jag är så nöjd. Sen ska jag förhoppningsvis lära mig att göra allt större och mer avancerade. jag måste köpa mer garn. Jag har redan stickat upp två nystan (även om det inte är så mycket). Men nu ska sticktanten emelie gå och lägga sig så att hon orkar med en dag med möten och sådana skojigheter (Not!) imorgon. Godnatt


breaktime

Nu har ännu en dag på jobbet paserat och jag känner att jag gjort mycket under kort tid. Jag har ont i huvudet men jag ska inte åka hem än. Det är öppethus idag så jag kommer inte komma härifrån förens klockan åtta.. suck. Men jag får ta allt i lågt tempo och så får jag gå hem och lägga mig tidigt.

jag satt tänkte på flashdance nu under min rast som jag hade förut. Gud, jag blir så himlans danssugen.. bara kasta mig runt i ett rum till musik..


there are so many things I wanna do


Flashdance, jag blir bara så himla känslomässig när jag ser den filmen. Nu har jag och bästaste tessan suttit och kollat på denna medryckande underbara film. Musiken är nog den som får en att bara älska allt med den. För er som inte sett den säger jag bara, ni MÅSTE se den. Den är helt underbar.

Men nu ska jag sova och dansa mig
bort i mina drömmar..







like I dream of you


Tracy Chapman - the promise

pärlor i mängder


Idag var läraren i bild sjuk så jag och en annan elevassistent fick sätta igång någonting väldigt spontant. Då kom jag på pärla, så får ju eleverna öva upp sin finmotorik samtidigt. Gud så pedagogiskt!
I slutet av lektionen kom det fram en elev och gav mig ett armband som hon gjort..
"tille d-diig, emmli"..cute!


dancing queen

Igårkväll/natt var en sådan där bra gå-ut-och-dansa kväll. Eftersom jag och min kontaktperson bestämde att vi skulle gå på bio i veckan istället så hade jag ingenting för mig. Så jag, carro och millrud bestämde oss för att åka in till stan och sätta oss någonstans och ta en öl. Mysigt. Vi begav oss in till stan och hamnade som vanligt på Golden days. Men vad gör det när man har trevligt sällskap. Vi satt och tjötade och hade det allmänt trevligt, efter en stund kom nicke och tog en drink med oss innan han begav sig till gretas. Vi fortsatte att dansa med oss själva, men sen blev millrud trött men jag och carro bestämde oss för att gå till gretas och se hur det var där. Lååång kö men vi kom såklart in även om det var tjugoårs gräns, tjoho! Väl inne träffade vi nicke, han visade sitt ragg som han pratat om tidigare under kvällen. Sen stötte jag på jimmy, underbara jimmy! Han kom fram lite senare med två buketter med fem rosor till mig och carro, fint!
Sen lite senare när vi stötte på varandra på dansgolvet sa han så här..:
Jimmy: empan, gjorde det ont?
Empan: eeeh, va?
Jimmy: ja när du trillade ner från himlen och ner i mitt hjärta?
Happy, happy.

Sen runt fyra snåret började vi känna lite värk i våra dansande ben så vi begav oss hemåt. På spårvagnen kommer det då fram en snubbe som sätter sig och pratar med oss. Och helt plötsligt tittar han på mig och säger:
Gud va söt du är, och vilka vackra ögon och jag som trodde du var en kille när jag satt där borta.. Jahopp, man har även blivit lite maskulin! Men det var en fin kväll, man kände sig så uppskattad! Alltid lika trevligt.
En låt som återkom ett flertal gånger under kvällen var låten Dancing queen - Abba. Gud va jag älskar abba..




Nicke, carro, jimmy och min outfit. Míllrud jag fick ingen bra bild på dig. Du ser vettskrämd ut på alla!

all day long

Nu har jag varit och kollat på plutten när hon spelade två matcher. Det var riktigt spännande och mamma och annika satt och skrek på den förjävla dåliga domaren, han var verkligen jätte dålig. Men min plutt var lika duktig som vanligt, jag är så stolt!


Nu sitter jag här och väntar på maten som snart är klar, jag är riktigt hungrig. Senare ska carro, som kommit hem över helgen, komma ner hit och så ska vi åka in till stan och möta millrud för att sätta oss någonstans och ta en öl. Ska bli lite mysigt. Har ju inte träffat frugan på sex veckor..

wonderful

Igår efter jobbet kom jag hem och fick reda på att tessan, kristoffer och max skulle gå på Patrik 1,5 på bio. Jag kunde ju såklart inte göra annat än att hänga med. Jag ringde Sanna och frågade om hon ville hänga med och hon kunde ju inte motstå vårat sällskap. Så in till stan med fem bussen för att köpa mascara till tessan och sedan möta upp kristoffer och max för att gå och träffa sanna utanför bion. Filmen var UNDERBAR! den var rolig, sorglig och mysig. När den kommer ut på dvd ska jag köpa den på momangen! Även musiken var mysig, det kom en låt som jag så länge lyssnat på. Jag måste bara dela med mig (dolly parton - here you come again):


Efter bion satte vi oss på Franks och tog en juice bar, mums! men eftersom det var fredag igår och dagen även innehöll arbete så var vi trötta redan vid tio så vi begav oss hemåt, vilket var väldigt skönt..


the road to nowhere

Ännu en dag på jobbet har paserat och jag känner mig riktigt sliten. Men en sväng på allum med min plutt för att inhandla en helsvart t-shirt till mina nya leopard strumpbyxor så blev jag lite gladare. Hem och sitta på tessans rum och tjöta lite och sen middag. Imorgon ska jag byta avdelning på jobbet, det får vi ju se hur det blir.
Och jag måste bara berätta för er envetna taskmörtar som trackat på mig och min plast på mobilen. NU är den borta! finito.. Lite sorgligt.
När jag var på ullared i söndags så köpte jag lite filmer, jag funderar starkt på att gå och sätta mig med mitt täcke och lite kvällsfika och kolla på million dollar baby. Det får bli en bra avslutning på dagen..


Min plutt och jag

lyrics

En bra låt att lyssna på när man känner sig trött:

Please come now I think I'm falling
I'm holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinking
That maybe six feet
Ain't so far down
                                    ~ one last breath - creed

all these grey days

Hemkommen från en LÅÅÅNG dag på jobbet. Jag har suttit på möten från klockan två till fem. Även om sista mötet var lite intressan (elevassistents möte) så längtade jag verkligen hem. Men nu sitter jag här och äter soppa och tittar ut genom fönstret där regnet piskar mot rutan utanför. Riktigt tråkigt. Snart ska jag och mina röda gummistövlar och mina nya sköna raggsockar gå till bussen för att åka in till stan på teckenspråks kurs. Nu kommer jag ju få mer nytta av teckenspråk när jag ska byta avdelning på jobbet. Ajust det ja, har jag nämnt att jag fått förlängt? Jag är numera anställd fram till mars.. sen får vi se.
Men för att göra denna gråa dagen lite gladare ska jag lägga upp en bild från den GLADA studenten!


lampskärmar i spets

Usch, det kändes som om arbetsdagen aldrig skulle ta slut. När man kände att man var som tröttast då var klockan bara tolv, suck. Men nu är jag äntligen hemma och har ätit mat. Snart ska jag och min vita racerbil ta en tripp till jula för att köpa sladd och kontakt till min nya lampa som jag sprayade med svart hårfärg (sådan som man hade när man var liten). Men jag fick en sådan himlans bra ide när vi var på ullared i helgen. Då fanns det sådana fina lampor. Exakt en sådan "ris"-lampa som jag har fast i spets. Så himlans fint! Så ajg ska kanske ta och bege mig till en tygaffår och köpa mig lite spets.. vi får väl se. Men nu ska jag ta på mig för att åka iväg och hämta tessan och för att sedan åka till jula.
tjenixen

Sweet music


What would life be without sweet music?!

moving out?!

Gud va jag känner för att flytta nu! När jag kom hem för en liten stund sen satte jag mig och läste bostads tidningen. Det finns en etta i Johanneberg för 1,611 i månaden, och den har BALKONG! Sen hittade jag en etta i majorna för 2,092 i månaden, med en härlig fransk balkong!! Wow
Men jag vill ju inte ha en etta, och det känns så avlägset tills jag verkligen ska flytta. Nu har ju Jessica och Gabbe fått sin lägenhet som dom ska flytta in i januari, Tessan och Kristoffer ska flytta om dom får en lägenhet nu. Men jag vill med flytta. Jag vill liksom bara ha mitt egna, någonting som jag bestämmer till 100% om. Men även om jag mycket väl skulle kunna flytta nu när jag har ett jobb och en lön som skulle räcka så känner jag en klump i magen varje gång jag kollar i tidningen och hittar en bra lägenhet.

Jag som många andra har en drömbild av hur min lägenhet ska se ut. Jag måste verkligen till varje pris ha en balkong! Den ska inredas med fina plastmöbler. Åååh, det skulle vara så kul att få inreda en hel lägenhet med ens egna saker. Att få åka och handla en massa porslin och handdukar och framför allt tavlor, lampor och ljus som gör lägenheten mysig!
Ååå vad jag vill flytta!!

Pictures

Bilder från helgens bravader:

Sanna med sitt fina cd-fodral


En något suddig bild på våran fina lilla husvagn


Tessan med dom fina nalle puh-muggarna


Sanna i en mycket fin mössa inne i Gekås


Åååh vad jag ville ha denna boken! Men pånboken var tunn redan här så jag får göra min egna..


Alla våra gula påsar. vagnarna var TUNGA!

Ullared, tanter och gula påsar

Nu är allting upp packat från dom gula Gekås påsarna. Det har varit en jätte mysig helg. I fredags hade jag en liten ensam-hemma-kväll. Rikitgt mysigt, jag somnade dock framför filmen runt halv elva snåret, jag var riktigt trött. Sen åkte jag så jag var vid Järntorget vid halv nio för att komma i tid till min teckenspråks-intensiv-dag. Jag och Jessica var väldigt koncentrerade och jag lärde mig faktiskt jättemycket. För att skryta lite så fick jag faktiskt ett persontecken. Det är inte alla som får ett persontecken så man ska känna sig speciell! Det roliga vara att det var min lärare som gav mig det, jag känner mig hedrad! WOW. Sen direkt efter det så mötte vi tessan och sanna vid Masthuggstorget för att bege oss till Ullared.
Äntligen framme vid Gekås camping hämtade vi nyckeln till det som var det mysigaste jag gjort på väldigt länge! Vi hade nämnligen hyrt en husvagn och det var förjäkla mysigt. Ni som aldrig sovit i husvagn måste verkligen testa på det! På kvällen blev det vin och nudlar. Vinet dracks ur dom fina nalle puh-muggarna av papp, mycket sofistikierat! Vi somnade tidigt eller aa jessica somnade tidigt medans vi andra vred och vände å oss för att komma till ro i våran mysiga lilla husvagn.

Idag när vi vaknade började Jessica städa medans jag coh sanna begav oss bort till den lilla affären för att köpa färska frallor till frukost. Sen packade vi in allting i bilen och körde bort till Gekås. Eftersom det var så tidigt som halv nio så trodde vi inte att det skulle vara så mycket folk som köade men oj så fel vi hade. Kön var säkert en kilometer lång om inte längre och dumma som vi är så lämnade vi jackorna i bilen. Men vi stod glatt och åt våran frukost med våra två vagnar plus en som vi snodde på vägen, haha. Fyra timmar spenderades inne bland galna tanter och ett hav av vagnar. Men saker fick vi ihop så det räcker och blir över.. Men nu ska jag vila mina ben och sätta mig och kolla på en film i den redan svarta kvällen..

tapeter

Just nu är jag väldigt inne på att köpa tapet till min fondvägg. Men det är så svårt, man måste hitta rätt och det måste vara en tapet som man vill ha länge. Men om man då inte ska tröttna ska amn då köpa en utan eller med mönster? Det är ju mycket roligare om det är mönster på..


music

En mysig låt som just nu går mycket genom mina hörlurar
(vet dock inte vad videon har med låten att göra):
Round here - Counting crows


shopoholic

Måste därimot lägg in en bild på en ring som jag så glatt köpte i tisdag med sanna. Den är väldigt fin. Jag tror dessutom att jag har bivit lite utav en shopoholic.. Och det kan ju omöjligt vara någonting bra.. Jag har ju pengar så jag kan köpa, men jag känner mig ändå som slösa!
 


boring as hell

Jag måste ersänna en sak som jag aldrig trodde skulle hända. Jag hatar verkligen när någon använder ordet GUMMAN när man säger hej eller något i den stilen, speciellt när man pratar med mig. Men idag, en lärare sitter inne i arbetsrummet och jag ska ta mina saker och dra mig hemmåt (jag är fortfarande i det stadiet när man försöker göra sitt bästa för att bli omtyckt av personalen på jobbet, kanske inte lika mycket längre men ändå) så när jag kommer in så säger hon, "nämen hej gumman!" WOW jag riktigt sken till, jag kände mig så himlans välkommen på något sätt! Mycket trevligt. Sen när jag går ute i kyan på väg till bussen kommer en klass som jag jobbar med, som varit på utflykt, och alla riktigt dyker på mig och vill kramas, Åååh, jag bara älskar kamar.

Mitt liv just nu är så tråkigt som det bara kan bli. Jag kom hem och fann ett vykort från min kusin som är på en liten resa i London, usch jag vill med! Det räcker med en vecka eller bara tre dagar, jag måste bara få komma bort ifrån detta, just nu,  tråkiga ställe!

..

Nu sitter jag här på jobbet och känner verkligen hur näsan bara rinner. Usch, jag känner mig varm men jag är iskall om händerna. Jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. Men jag får åka hem och kurera mig sen, som tur är så har jag ju bilen så det går ju relativt snabbt. Men det är svinit kallt ute. Jag måste åka in till stan nu någon dag och hitta en vinterjacka innan det bli ännu kallare. Eller så kanske jag hittar någon på Gekås.. haha eller inte!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, mitt liv är väldigt händelselöst för tillfället. Jag måste verkligen hitta saker att göra, så jag slipper sitta rastlös så fort som jag är hemma...

Film time

Vad vore livet utan Disney? Det mysigaste med att vara lite sjuk är när man tar och gör lite varm mjölk med honung och sätter sig under täcket och kolla på Disney!
Efter en smaklös middag (jag hatar verkligen fläkkotetter och potatis!) så ringde jag ett samtal till min kära sanna. Men nu ska jag och tessan mysa ner oss under våra tecken och titta på Sex in the city - filmen. Jag får försöka krya på mig till denna mysiga film.
Usch, imorgon börjar ännu en arbetsvecka klockan sju på morgonen. Just nu känner jag inte alls för att jobba men jag behöver verkligen pengarna!
Godnatt puss..

before sunday

Nu har söta Millrud åkt hem med sin röda lilla bil. Det har varit mysigt. Vi har kollat på Horton, Step up(2) to the streets och spiderman 3. Horton var sjukt söt, haha den rekomenderar jag verkligen! Step up, WOW, se den! Sjukt snygg koriografi, snygga dansare och snygga människor. Jag och Millrud har startat vårt egna lilla crew, The scarf crew, asome! Spiderman, mja.. vissa delar var den bara pinsam, inte jätte bra men sevärd.
Nu ska jag in till mitt nymöblerade rum och mysa med min hund och lyssna på musik..min mysiga Märta!
Det är så skönt att det är söndag imorgon, ännu en dag då jag kan göra vad jag vill!...


Walking or running?

Jag har blivit så duktig! Nu har jag varit ute och gått i ca en och en halv timma - wow! Men hurtigare ska jag bli. Jag tänkte mig något i stilen springa. Kanske minst en gång i veckan, så att man kan håa sig svarvad. Men vi får vä se hur det blir med den saken.
Idag tänkte jag att jag ska ta mig en tripp till mormor och morfar för att bjuda på lite fika. Sen ska jag hyra film och köpa vindruvor för att ladda inför min sköna enmanna kväll. Skönt!
Sen ska jag vara chaffis åt en hel bunt som ska på femtion års kalas/fest. Men innan allt detta så ska jag äta frukost!




Icecold

Även om James Bond inte var jätte bra så hade vi ju iallafall trevligt. Vi satt i baren och pratade i nästan två timmar och sen satt, iallafall jag, och frös något så in i bänken mycket. Svinkallt verkligen, men det brukar det ju altid vara i biosalongerna så..
Men nu ska jag sova, jag vill verkligen ta vara på al min ediga tid!



RSS 2.0