min lilla älskling

Sitter på jobbet när mamma ringer och säger att min bäbis ska opereras. Jag visste att hon skulle till småsjursakuten idag och att hon varit hängig.. men opereras..
Tydligen ska hon få komma hem redan ikväll, då ska jag allt ta hand om henne!
Hoppas allt går bra!!


autum is in town

Idag var det höstmarknad nere på Göteborgsvägen. Det fanns inte speciellt mycket men det var mysigt att titta sig omkring. Det blev glass på Triumfglass glasscafe, mysigt. Och vad passar inte bättre än pizza så här dagen efter kräftskivan, gooott!
Nu är jag så sjukt trött så jag ska titta på film och sedan sova. Det är ju back to work imorgon så man måste ju vara lite pigg.


finbesök?


Goott!

melikeyou


Höst!

mums


Kräftskivan

Igår var det äntligen dagen då vi hade kräftskivan. Jag var uppe tidigt för att handla allt, och fixa med tält och stolar. Jag var riktigt trött senare mot kvällen men det var riktigt kul! Sång, fula astrid, räkor och hattar! Underbart!



Min underbara skinka kom hem!

Maat



Gulligt

Fula astrid

Snyggingar



Cutie


..and it feels good!

Det var jättemysigt inne i stan med mormor. Det blev en ny skjorta och en kofta som fick följa med hem. Mötte mamma och tessan för att vi fyra skulle ta bussen hem och fika. Mysigt.
Vi körde hem mormor och sedan gick vi och handlade chips och dip, för vad vore en myskväll utan det?
Nu är det iallafall idol och sedan film.
Det har varit en riktigt bra fredag, känns jätte skönt! Men imorgon blir det upp tidigt för att hämta kristoffer och åka och handla en massa, sätta upp tält, ställa fram bord, hänga upp lampor, utsmycknad.. ojojoj, det är så mycket att göra! Men KUUL! Hoppas verkligen det blir lyckat!


Fido packade vi full på ica!

Dom är fina!


we live on fascination

okej, jag har planerat OCH jobbat hela dagen. På lördag är det ju dags för våran kräftskiva och jag är faktiskt lite stressad. Det är fortfarande en massa att göra och fixa.
Men imon efter jobbet ska jag iallafall in till stan med mormor för att fika och shoppa. Imorgon får jag ju nämnligen lön, som antagligen många andra. Det blir en riktigt fet lön denna månaden, GÖTT!
Men nu ska jag titta på true blood och sedan sova. Det händer mycket imorgon och jag vill vara pigg! Godnatt.


Dirty glasses


He doesn't look a thing like jesus

Okej, trist! jag sitter på jobbet helt ensam och bara väntar på att sista eleven ska åka hem för dagen. Vad ska man göra? Satt precis och tittade på pippi firar jul, men nu är den slut och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Alla andra i personalen är iväg på möten och ska fotograferas. Jag fick inte vara med, lite skönt eftersom jag inte riktigt fastnar på bild!
Idag är det även så att MILLRUD "KEBABEN" LÖFBORG fyller systemet-tant! GRATTIS GRATTIS till henne. Skicka ett litet grattis sms till henne förut (sammanlagt fyra sms i ett) med alla grattis sånger jag kunde komma på! Kuul! hehe
En liten låt att njuta av medans man väntar:


The killers - when you were young


dinner for four

Efter jobbet idag tog jag och plutten bilen hem till Tessan och Kristoffer för att äta middag och planera kräftskivan. Det är ca 10 gäster och det är massa att köpa. Det ska verkligen bli skit kul. Efter middagen och planeringen blev det film. Det är verkligen skönt att ha dagar då man bara kan sätta sig ner och slappna av.
Idag på jobbet tittade jag i våran personal kalender. På onsdag står det att vi ska fotograferas! GAAH! Jag avskydde verkligen skol fotograferingen, så slipper jag det inte nu heller. usch, det är verkligen hemsk!
Men du blir det Dirty dancing 2 och sedan sängen. Godnatt!


Är dom inte söta?


Congratz

Har ju helt glömt av att skriva att
MILLRUD HAR FÅTT LÄGENHETEN!
Hon vann budgivningen så den 1 januari flyttar hon in i sin etta! Det är ju helt underbart!!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


Living just to find emotion

För att vara "sjuk" har jag faktiskt gjort ganska mycket nu under fredagen och lördagen. I fredags kom Malin med två vänner hit till Göteborg för att se håkan och festa loss. Så himla typiskt att jag blivit sjuk. Men det stoppade mig inte så jag hängde med både på håkan och ut på kvällen, KUL! Fast jag och tessan tittade inte så mycket på håkan utan vi spelade lite på hjulen och spelade airhockey istället! Väldigt roligt. Efter Håkan gick jag, tessan och malin till Parken för att ta oss några drinkar. Eftersom jag äter pencilin fick det bli alkoholfria drinkar. Bartendern döpte min drink till Pussyfruit, gott! Men det var sjukt kul. Tessan blev lite halft attakerad av en kille som verkligen inte gav upp, utan hängde verkligen över henne, jobbigt! Matilda och Frida kom lite senare och det blev en del dans och ett antal fulla killar som inte fattar dissen. Men men, det var riktigt roligt ändå.
Imorse väckte malin mig, frukost och sedan in till stan. Efter en timma orkade jag och malin inte mer så vi gick och satte oss och åt mat istället. Efter det mötte vi mammorna för att åka till forscafe där min plutt jobbade idag. Mysigt.
Nu ska jag göra lite mat och sedan åka och hyra film. Ha det gött!


gänget on their way to Håkan


Vad vore Liseberg utan popcorn?

Drinking mother russia

Malin hittade en snygg hatt (not)!

Haha, what?

GOTT!


Lilla pappa

Strike a pose, travel-friens!


Halsfluss

Imorse var jag på vårdcentralen för att se vad det är för fel på min hals. Som jag misstänkte var det halsfluss. BLÄÄ! Pencilin i tio dagar och inget jobb förens nästa vecka. Så millrud, det var inte pigflue! men vad tusan ska jag göra hemma själv hela vecka?! Man skulle haft en hobby!...

090915

Okej, jag har inte varit sjuk på över två år. Knappt lite förkyld. Men nu ligger jag hemma med halsont, feber och värk i kroppen. Fasen vad jag hatar det!
Men förut ringde millrud och sa att hon fått lån på banken så att hon kan börja buda på en lägenhet. Så HIMLANS kul! Det är riktigt gött att hon ska skaffa lägenhet. Men det bästa är ändå att den ligger här i partille så jag kommer kunna hälsa på henne hela tiden (även om hon inte vill! mohaha). Det gjorde iallafall det lite bättre. Men sen skulle jag duka och skala potatis för att vara lite hjälpsam. Jag trodde jag skulle svimma! Jag orkade knappt stå på mina ben. Suck, det blir hemma från jobbet imon med och så hoppas jag att jag blir frisk tills på fredag då kussarna från skåne kommer upp för att se på håkan och för lite utgång. Hoppas jag blir frisk!!


Gammal bild på mig och millrud. En galet rolig natt!

 


..you will never know!..

Igår vaknade jag av att telefonen ringde. Millrud sjöng en fin liten trudelutt och sa att hon jag och angelica skulle ner till allum och äta tjockis frukost. Mysigt, men att äta frukost på max var inte det godaste. Dessutom sallad till frukost, nja, inte speciellt smakfullt. Men trevligt sällskap hade jag ju iallafall. Efter frukosten blev det hem för att ladda inför kvällen. Det blev bio, "The ugly truth". Riktigt rolig! Sen blev det spårvagnen till Chalmers för att gå på deras nollningsfinal-fest. Riktigt kul var det. Sjukt mycket människor, sumobrottning, hoppborg och nostalgi-dansgolv. Angelica lämnade oss tidigare för tobbe men jag och millrud fortsatte skaka rumpa. Senare på kvällen träffade jag en gammal klasskompis sen högstadiet. Millrud bestämde sig för att åka hem medans jag och min gamla klasskompis som går på chalmers gick vidare in på små korridorsfester. Riktigt kul var det! Idag var jag riktigt seg, det blev grillat till middag och nu popcorn och film. Vilken helg, det har hänt så mycket. Sjukt kul!!


Dance dance

Haha, din lilla hamburgare!

Gulligt!


A dustland fairytale

Efter jobbet idag åkte jag hem för att lämna lite saker och sedan in till stan för att möta min söta Angelica. Eftersom vi var hungriga bestämde vi oss för bamboo. MUMS! Buffén är helt underbar, man äter tills magen nästan spricker! Men efterrätten fick vi ner den med! GOTT! Efter det blev det en liten promenad på stan och sedan tog jag spårvagnen till mölndal för att möta upp Kristoffer. Det blev en anfådd och pratig promenad upp för den långa backen till cafet. Där fikade vi medans vi väntade på tessan och matilda. En promenad genom kvarnbyn blev det eftersom det var kulturnatta. Musik, gatmålning och lampor, mysigt! Efter att Tilda och Tessan jobbar klart gick vi hem till tessan och kristoffer och gjorde drinkar och åt tårta. Sen åkte jag hem, sjukt trött. Jag älskar verkligen när det händer mycket under en och samma kväll. Man känner att man lever!


I'm on my way..!

GOTT!

Snygga cafe tanter

Me like you

Svampbob fick vara med!

Drink master!

För att det är gött änna! ..och vi är bra tillsammans!


Pour myself a cup of ambition

Idag har det varit en riktigt jävlig dag på jobbet. Kom hem, var hur trött och utsliten som helst. Men min lilla tessan var här hemma så det kändes bättre. Plus att min plutt bakat äpplepaj, mums! Jag och tessan sprang över till grannen och pallade lite plommon och senare blev det idol. Haha, det är sjukt kul med vissa som verkligen tror att dom kan. För er som såg; han som sjöng walking in memphis, riktigt bra!
Nu har jag och pappa suttit och tittat lite på Umbilical Brothers, haha dom är riktigt roliga! Men mitt huvud är inte riktigt bra än, så ska bara gå upp en sväng och sedan blir det sängen tidigt idag. Godnatt!


Cutie med en snygg ny frilla!

Varför inte te ett dopp i poolen?

Goooott!


beer-closet

Jag har tråkigt! Funderar på film och en kopp kaffe.. Men det får bli efter en promenad med millan som precis ringde. Har inte träffat henne på en evighet! Mysigt!
Heineken gör fasiken riktigt bra reklamer! Ritigt roliga, kolla in killen med blå skjorta! HAHA


090909

Nu sitter jag på jobbet och äter skorpor, dricker kaffe och tittar på Alfons Åberg. Det är två timmar kvar tills jag slutar och det är riktigt segt. Jag är ensam kvar med två elever och det finns ingenting att göra. Solen skiner ute och jag måste sitta inne.
Nu har jag gjort klart inbjudningskorten till min, tessan och Kristoffers kräftskiva. Dom blev fina, nu ska dom bara godkännas av dom andra två!
En låt att lyssna på:


Kings of leon - closer


mr.brightside

Nu är jag hemkommen från match med tekardmyr. Vi vann med 4-0! Vi var grymma! Pappa håller på med internet så jag får sitta ute i hallen vid trappan på golvet med datorn och det gör ont i rumpan.
Jag är riktigt seg, lång dag på jobbet! Ska ta mig en macka och sedan blir det sängen.

Måste skriva att jag saknar min säng (& tält-) kamrat, ena skinka, snigel och soulmate!


Litet troll blir döpt!

Min kusin har i våras fått en dotter så idag var det dop. En lite kyrka, massa släkt och sedan hem till deras nya hus och massa mat. Prästen pratade lite entonigt men det var fint. Hon är så himlans söt!





Vi


Min söta farmor med barnbarns barn


planeringsmys

Igår efter jobbet åkte jag hem för att hämta bilen och sedan åka hem till tessan. Vi skulle planera kräftskivan och laga mat. mysigt värre! Det blev även lite dunderklumpen, söt film!


Tessan♥


a whole new me!

Förändringar är en del av livet. Och jag har bestämt mig för att göra en del nya förändringar.
Jag ska börja bli mer hälsosam, jag ska börja spara som en galning, jag ska ta mer ansvar hemma, jag ska tänka mer på mig själv i första hand än andra och jag ska sluta bry mig om idiotiska människor!
Den senaste tiden har jag faktiskt märkt av en del förändringar i mig själv. Jag vågar ta för mig mer och jag vågar vara mig själv inför andra, skönt! 
Jag har färgat håret mörkare (mörkare än vanligt), jag har skaffat glasögon och det känns som jag har börjat hitta mig själv.
Jag vill kunna känna att jag verkligen trivs med mig själv och allt jag gör. Jag älskar mitt jobb och människorna omkring mig. Jag måste bara ta reda på vem jag verkligen är för att kunna älska mig själv..


Consumed with what's to transpire



Kings of leon - sex on fire


RSS 2.0