trott pa curry!

Namaste allihopa!
Nu ar det sista dagen med gruppen och det ska vi ut och fira ikvall genom att ata pa en resturang som ligger uppe pa ett tag, kan ju inte bli annat an trevligt! Det kanns trist att lamna gruppen, den ar sjukt skon. Men men, man ska ju sluta nar man har som roligast har jag hort. 
Igar och dagen innan det var vi i en stad som heter Jaipur. Hotellet var underbart, det var varmt och det fanns varmvatten! Vi har sett dom olika stadsdelarna (om man kallar det for det?) av Jaipur. Den rosa staden och den gula staden. Sen fick vi resten av dagen pa oss att shoppa. Vi hittade inte sa mycket. En sjal och ett par sandaler sa att mina fotter kan fa andas! Idag har vi suttit pa en buss i sex timmar, vilket ar riktigt segt eftersom man sitter som pa en studsmaskin hela tiden. Man kan inte lasa fora man ser inte vad som star i boken for att det guppar sa fruktansvart mycket. Tank er att sitta och aka pa en vag med en massa vagbulor i olika storleker i sex timmar, riktigt jobbigt! Val framme checkade vi in pa hotellet och sedan tog vi oss en svang for att ta ut pengar och kopa vatten.

Nu ar jag och Malin sa sjukt trotta pa indisk mat och langtar riktigt mycket tills vi ska aka visare till Kina. Ska bli skont med lite miljo ombyte. Men en i gruppen sa att Kina ar varre an Indien for det ar valdigt valdigt fa som kan engelska. Men forhoppningsvis kommer vi att klara det anda. Dom maste ju veta vad dom stora attraktionerna heter pa engelska.. eller?! Lets hope!

Jag hade tankt att lagga upp lite bilder som ni skulle fa se nu, men jag haller pa att lagga over dom pa mitt usb och det tar sa fruktansvart lang tid sa ni far vanta tills imorgon! Men en bild ska ni fa!
Nu ska jag, nar bilderna laddat klart, ga upp till malin sa ska vi vila innan vi ska ut igen. Imorgon ska vi ta oss en riktigt lang sovmorgon och sedan ga ut och ata lunch. Kanske tar oss en liten runda pa den lokala bazaren, vi far val se.

Ha det underbart!
PUSS!


Har ar hela gruppen utanfor Taj Mahal!


Kommentarer
Postat av: frugan

can you beeee any more cuter? MISS U!

2010-02-06 @ 14:59:13
Postat av: mormo o morfar

hej på Er, vad mycket ni får vara med om, och vilket bra kort på er, vi följer er på kartan, så vi vet ni är

2010-02-06 @ 16:12:10
URL: http://hookedonafeeling.blogg.se/
Postat av: mamma

Härligt att få prata med dig. Förstår att ni har haft det roligt verkar vara ett gott gäng. Nu närmar sig Kina puss

2010-02-06 @ 19:44:01
Postat av: pappa

Trött på curry, nu blir det bara ris i stora lass hur skall det gå??????? Ha det trevligt i Kina.

2010-02-07 @ 18:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0