Crazy new years!

Nu har vi varit ute och festat tva ganger har i kina. Eller ja, en och ett forsok. Forsta gangen akte vi till ett stalle som heter vics, riktigt roligt och lyxigt. Pa ett stalle inne pa klubben var man tvungen att betala for att sitta ner, sjukt!
Andra gangen var igar, da det var nyars afton. Kineser ar sjuka nar det kommer till fyrvarkerier. Dom smaller mitt ute i gatan, siktar inte alls och hoppas bara att dom kommer ratt. Ett stort gang bestamde att vi skulle dra ut och nastan alla var pa. Jag och Malin tog en taxi med den franska fyrverkeri modellen (han ar inte det men sjukt roligt. Han sprang runt och skrek "FIIRE" hela tiden, och var bara helt galen) och chico som han kallades, den 155 langa killen fran Chile. Ett gang som kanske inte var sa lyckat eftersom ingen av oss visste vart vi skulle och ingen kan kinesiska. Vi kom iallafall helt fel, hamnade pa nagon gay-fest, fragade om vagen till "the brick" som vi skulle till men ingen kunde engelska eller visste vad the brick var. Sa vi tog en taxi och forsokte komma ratt en andra gang men hamnade pa ett stalle dar det inte var nagra manniskor. Tog en ol och tog sedan en taxi till ett stalle en fran hostlet forklarade for taxi-chaffisen over telefon, vilket visade sig vara hostlet dar alla andra ocksa hade hamnat. Sen nar vi inte fick sitta ute i "vardagsrummet" som det kallas bestamde jag, Malin och tre andra killar ("the french guy, en engelsk kille som forsokte prata svenska hela tiden och en chile-kille.) att vi skulle ut igen. Vilket inte gick sa bra utan vi hamnade pa mc-donalds dar vi satt tills ca halv sex da vi bestamde att vi skulle aka tillbaka. Riktigt skont beslut!

En riktigt galen kvall, men riktigt roligt!! Nu har vi precis atit frukost, gott, och har bestamt oss for att stanna pa hostlet idag.

Ha det gott, PUSS!


Kommentarer
Postat av: mormor o morfar

idagär det alla hjärtans dag, så vi sänder en hälsning till er båda. kram

2010-02-14 @ 13:38:26
URL: http://hookedonafeeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0